Αγορά

13 Jun, 2019 Ώρα 10:34

Στον τελικό του UEFA Nations League με την Unicars

Thumbnail

Η Unicars παρέα με τη Volkswagen, επίσημο χορηγό mobility του UEFA Nations League, έδωσε το παρόν της μαζί με τυχερούς πελάτες της στην Πορτογαλία για το μοναδικό ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού - τον τελικό του UEFA Nations League - την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Close

Το ταξίδι εμπειρία ήταν γεμάτο με εκπλήξεις σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με tasting, pre-parties και after parties! Μια VIP εμπειρία ειδικά για τους πελάτες της Unicars στα πλαίσια της δέσμευσης της εταιρίας για μοναδικές στιγμές.

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Μαρκετιγκ της Unicars, κ.Κωνσταντίνος Ανανιάδης, «η Unicars είναι πιστή στις υποσχέσεις της να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους του καταναλωτές που προτιμάνε τη Volkswagen και όλα τα άλλα μοντέλα των υπόλοιπων μαρκών του ομίλου». Σημειώνοντας τις ευχαριστίες του στον Μιχάλη, το Σάββα και τον Κυριάκο για την παρουσία τους, υπενθύμισε ότι όλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό αν πίσω από αυτή τη διοργάνωση δεν συμμετείχε ολόκληρη η οικογένεια της Unicars.

Close

Σε ζωντανή σύνδεση από το Ντραγκάο και σε μια ακόμα μοναδική εκδήλωση ανοιχτής προβολής του τελικού που διοργάνωσε την ίδια μέρα η Unicars στο Nicosia Mall, η χαρά και η καλή διάθεση των πελατών που συνόδεψαν την εταιρία στον μεγαλο τελικό ήταν ολοφάνερη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κυριάκος στο live link, αυτό που βίωσε ήταν μοναδικό και ανεπανάληπτο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο after party του VIP room της UEFA. Ενώ ο Σάββας από το γήπεδο έδωσε της ευχαριστίες τους στην εταιρία και συμπλήρωσε ότι αυτό που ζουν δεν περιγράφεται.

Το UEFA Nations League είναι ένα σπουδαίος θεσμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η Unicars μαζί με τη Volkswagen είναι θερμοί υποστηρικτές. Αποτελεί πηγή εθνικής υπερηφάνειας και ποδοσφαιρικής ταυτότητας, η οποία ενώνει τους οπαδούς από όλες τις χώρες. Και για τη Unicars το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σέβεται αυτές τις αξίες. 

Close

Η Unicars "οδηγεί" σταθερά της εμπειρίες των πελατών της ενώ υπόσχεται πολλές μελλοντικές εκπλήξεις.

#DrivingYourStories

18 Dec, 2025 Ώρα 09:20

«Κύπρος και Αυτοκίνητα του Χθες» το ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2026

Thumbnail

Σε ένα ταξίδι στον χρόνο μας προσκαλεί η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ μέσα από το ημερολόγιο της για το έτος 2026, το οποίο εδώ και μερικές μέρες έχει αρχίσει να αποστέλλεται σε γραφεία πελατών, συνεργατών και φίλων της εταιρείας. Με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ» το ημερολόγιο μας ταξιδεύει στα πρώτα χρόνια της αυτοκίνησης στο νησί μας, μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Για πρώτη φορά στα χρονικά του ημερολογίου που έγινε θεσμός, χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου αρχειακό υλικό.

Close

Μεταξύ άλλων, απεικονίζονται τα πρώτα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στους κυπριακούς δρόμους, που ήταν χωματόδρομοι το 1907 όταν στην Κύπρο έφτασε το πρώτο αυτοκίνητο (21 χρόνια μετά την εφεύρεσή του το 1886), εικόνες από την χρήση του αυτοκινήτου στην καθημερινότητα των Κυπρίων στα χρόνια της Αγγλοκρατίας, ακόμα και ένα τροχαίο ατύχημα, στην Πύλη Πάφου, στη Λευκωσία. 

Ξεχωριστή θέση κατέχει η εικόνα του τρένου που πριν εκατό χρόνια σύνδεε διάφορες περιοχές της Κύπρου με την πρωτεύουσα. Παλαιά οχήματα απεικονίζονται σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης και κατεχόμενης Κύπρου, στις ορεινές περιοχές και στο χιονισμένο Τρόοδος μιας άλλης εποχής.

Close

 

 

Όλες οι εικόνες που δημοσιεύονται αποτελούν ντοκουμέντα υψηλής ιστορικής αξίας, τα δικαιώματα των οποίων έχουν ευγενικά παραχωρηθεί από τους κατόχους τους, για τις ανάγκες αυτής της έκδοσης. Βασικές πηγές φωτογραφιών αποτέλεσαν το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών, το Ίδρυμα Κώστα & Ρίτας Σεβέρη καθώς και η εταιρεία Mangoian Bros Ltd.

Πρόκειται για ένα ημερολόγιο το οποίο αποτελεί πηγή γνώσης και μνήμης. Κυκλοφορεί τόσο σε επιτραπέζια έκδοση όσο και σε δύο εκδόσεις σε μορφή σημειωματάριου.

«Η αναζήτηση και συλλογή αυτών των φωτογραφιών υπήρξε απαιτητική, όμως με χαρά σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα ως ένα ξεχωριστό και συλλεκτικό βιβλίο, μαρτυρία του πολιτισμού του τόπου μας στα βάθη του προηγούμενου αιώνα», αναφέρει στο σημείωμα του ο Co-CEO της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας.