Αγορά

17 Sep, 2019 Ώρα 19:03

Συνέχεια στην ανοδική πορεία της Unicars

Thumbnail

Παρά τη συνεχιζόμενη πτωτική τάση της αγοράς αυτοκινήτου στην Κυπριακή αγορά, η εταιρεία Unicars συνεχίζει να αυξάνει τα μερίδια της με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Έχοντας στο Brand portfolio της, τις μάρκες Volkswagen, Audi, Seat και Skoda, η Unicars κατάφερε το μήνα Αύγουστο να βρεθεί στην πρώτη θέση των πωλήσεων private αυτοκινήτων με ένα μερίδιο που έφτασε το 22,28%. Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της με συνέπεια.

Close

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τα μοντέλα της Audi βρίσκονται στην κορυφή της premium κατηγορίας στην Κυπριακή αγορά. Η καταξιωμένη γερμανική μάρκα βρίσκεται στην πρώτη θέση τον Αύγουστο με ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 5,1%. Τα πετυχημένα μοντέλα Q2, το νέο Q3, Q5, το νέο A1 αλλά και η ναυαρχίδα Q8 έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους καταναλωτές καθώς ανταποκρίνονται επάξια στις αυξημένες και ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.   

Η Volkswagen εξακολουθεί να διαγράφει την ανοδική της πορεία που ξεκίνησε από τα τέλη του 2018! Για το πρώτο οκτάμηνο του 2019 κατέχει μερίδιο αγοράς 9,72% σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 40% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό! Επιπροσθέτως τα άκρως πετυχημένα μοντέλα T-Roc, Tiguan, το νέο T-Cross αλλά και το ανανεωμένο Touareg συνθέτουν μία πλήρη γκάμα ικανή να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Close

Στη συνολική θετική εικόνα της Unicars συμβάλλουν και τα μοντέλα της Seat. Σε σύγκριση με τους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, η εταιρεία παρουσιάζει μια εντυπωσιακή αύξηση μεριδίου αγοράς σχεδόν 30%. Τα εξαιρετικά δημοφιλή Arona και Ateca προσελκύουν το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών αποδεικνύοντας τον δυναμισμό της μάρκας. 

Τα αγαπημένα SUV της Skoda εδραιώθηκαν πλέον στη συνείδηση του Κύπριου αγοραστή με τις πωλήσεις τους να σημειώνουν σταθερά σημαντικά νούμερα! Το εντυπωσιακό Karoq αλλά και το ευρύχωρο Kodiaq εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όσων επιζητούν άνετους χώρους, επιδόσεις, αλλά και 7 θέσεις! 

Close

Η Unicars πιστή στις αρχές και στις αξίες που την καθιέρωσαν στην συνείδηση του Κυπριακού αγοραστικού κοινού, δεσμεύεται να εξακολουθήσει να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα καθώς και αναβαθμισμένες after sales υπηρεσίες στους καταναλωτές της οδηγώντας με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις ξεχωριστές δικές τους ιστορίες. 

 

Tags
19 May, 2020 Ώρα 10:07

Επέκταση εγγυήσεων προς τους πελάτες της Porsche

Thumbnail

Η Porsche επεκτείνει την εγγύηση των αυτοκινήτου της για τρεις ακόμη μήνες για όλα τα μοντέλα της στα οποία η εγγύηση λήγει από την 1η Μαρτίου 2020 έως τις 31 Μαΐου 2020. Αυτό το μέτρο είναι δωρεάν για τους πελάτες και ισχύει σε όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων από την Στουτγάρδη ανταποκρίνεται με αυτό το μέτρο στην κρίση του Covid-19. Αυτό ισχύει επίσης για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει μια εγκεκριμένη εγγύηση Porsche. Εάν η εγκεκριμένη εγγύηση της Porsche έχει ξεκινήσει εντός της εν λόγω χρονικής περιόδου, θα παραταθεί επίσης κατά τρεις μήνες.

Close

«Εφαρμόζουμε και εμείς στην A.i.Motokinisi την παγκόσμια οδηγία της Porsche» δήλωσε ο κύριος Άλκης Ιακωβίδης, Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας, και συνέχισε, «Πρόκειται για μια μη-γραφειοκρατική λύση στην οποία οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει την επέκταση της εγγύησης για τους δικαιούχους αυτόματα. Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, απρόσκοπτα, τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα after sales της εταιρείας, υπηρεσιών ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές που περνούμε».

 

Close

 

Η νέα ημερομηνία λήξης της εγγύησης θα υπολογιστεί από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Εάν η νέα εγγύηση λήγει στις 20 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, η επέκταση θα ισχύει για τρεις ακόμη μήνες έως τις 20 Ιουνίου 2020. Μια εγγύηση νέου αυτοκινήτου που έπρεπε να λήξει στις 15 Μαΐου 2020 θα παραταθεί έως τις 15 Αυγούστου 2020.

Close

Η νέα εγγύηση αυτοκινήτου ισχύει πάντα για τουλάχιστον δύο χρόνια και ξεκινά από την ημέρα παράδοσης του αυτοκινήτου στον πελάτη. Η εγκεκριμένη από την Porsche εγγύηση για τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα καλύπτει περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών - με δυνατότητα επέκτασης.