Αγορά

21 Oct, 2020 Ώρα 14:42

Τα Volkswagen Τ-Roc και Τ-Cross τώρα με περισσότερο εξοπλισμό σε μοναδικές τιμές!

Thumbnail

Με μια νέα διαφημιστική καμπάνια με το slogan «Reach the Top», η Unicars προσφέρει τώρα τα συμπαγή SUV T-Roc και T-Cross με περισσότερο εξοπλισμό συνδεσιμότητας και ασφάλειας σε καταπληκτικές τιμές. Πρόκειται για δύο μοντέλα που γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία στην χώρα μας και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Κύπριου καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο, η Unicars, θέλει να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των T-Roc και T-Cross, ανεβάζοντας ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο την εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς στα αυτοκίνητα της. Συγκεκριμένα, η ειδική προσφορά του T-Cross με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινά από €17.900 ενώ η ειδική προσφορά του Τ-Roc, επίσης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ξεκινά από €21.500. Τόσο το T-Roc όσο και το T-Cross διαθέτουν τώρα πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. 

Close

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και τα δύο μοντέλα διαθέτουν αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης ενώ προσφέρονται και με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Το Volkswagen T-Cross είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει, στυλ, πρακτικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και οικονομία, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του. Παράλληλα, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός SUV, με την πρακτικότητα στην κίνηση, την άνεση και την εργονομία. Το T-Cross διαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικό αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών.

Close

 

 

Το Volkswagen T-Roc προσφέρει εντυπωσιακά οδηγικά χαρακτηριστικά και ευελιξία μέσα στην πόλη ενώ μπορεί να κινηθεί με άνεση τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και εκτός δρόμου. Μεγάλη είναι και η λίστα, τόσο του βασικού όσο και του προαιρετικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Χαρακτηριστικό είναι και τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια που κέρδισε πριν καλά καλά περάσει στην αγορά! 

18 Nov, 2020 Ώρα 20:24

Η Unicars αυξάνει το μερίδιο της στη σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς

Thumbnail

Η Unicars συνεχίζει να αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον ορισμό του «SUV Expert» στην Κυπριακή αγορά μέσα από τις πωλήσεις των πρώτων δέκα μηνών της χρονιάς.  Σε μια πτωτική αγορά η Unicars κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στην πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην αγορά του αυτοκινήτου, στην κατηγορία των compact SUV. Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο αγοράς της Unicars στην κατηγορία των compact SUV αυξήθηκε κατά 25,97% τους πρώτους δέκα μήνες του 2020, πάντα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. Πρωταγωνιστής στην επιτυχία αυτή το Seat Arona αφού κατάφερε να πετύχει μια αύξηση στο μερίδιο αγοράς της τάξης του 29,10%. Στη επιτυχία αυτή συνέβαλαν επίσης και οι αυξημένες πωλήσεις του VW T-Cross που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθεί και να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 22,47% (Μάϊος – Οκτώβριος 2020 vs. 2019) .

Close

 

 

Ίδια εικόνα και στη μεσαία κατηγορία των SUV μοντέλων με το μερίδιο αγοράς του Audi Q3 να σημειώνει άνοδο της τάξης του 36,93%. Παράλληλα, η άνοδος του μεριδίου αγοράς του Skoda Karoq έφτασε στο εντυπωσιακό 52,88% συμπληρώνοντας την καθολική επιτυχία της Unicars σε όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά.

 

Close

 

Σε δηλώσεις της η κυρία Χριστιάννα Διογένους, Διευθύνων Σύμβουλος της Unicars, τόνισε. «Τα μοντέλα του Ομίλου της Volkswagen σε συνδυασμό με τις δικές μας επενδύσεις, τόσο στις υποδομές όσο και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, δημιουργούν μία διαφορετική και συναρπαστική οδηγική εμπειρία για τον Κύπριο αγοραστή ο οποίος μας έχει δείξει την προτίμηση του».

 

 

Και επειδή η Unicars πάντα καινοτομεί και κάνει τη διαφορά, δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

 

 

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat και Skoda στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, σε όλες τις πόλεις.