Αγορά

09 Nov, 2023 Ώρα 09:44

Τιμητική διάκριση στη CTC Automotive για τα 60 χρόνια HILTI στην Κύπρο

Thumbnail

Μια σημαντική τιμητική διάκριση δέχθηκε πρόσφατα η CTC Automotive Ltd, μέλος του Ομίλου CTC, της οποίας μία από τις δραστηριότητες είναι η διάθεση στην κυπριακή αγορά των γνωστών και ιδιαίτερα δημοφιλών προϊόντων HILTI για τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα.  Πρόκειται για τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της πολύχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας 60 χρόνων στην Κύπρο, της παλαιότερης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. 

Close

Τιμητική πλακέτα επέδωσαν στον Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή (CEO) της CTC Automotive Γιώργο Κοζάκο, οι Michael Hilti, Επίτιμος Πρόεδρος, Mutaz Al-Ma’ani, Head of Region Middle East, Turkey and Africa, και Joaquim Sarda, Member of the Executive Board. Η τελετή βράβευσης έγινε στο πλαίσιο συνάντησης που διοργανώθηκε από την HILTI στα κεντρικά της γραφεία στο Liechtenstein, όπου εδρεύει και ένα από τα εργοστάσια κατασκευής των ομώνυμων προϊόντων. Παραβρέθηκαν συνεργάτες της HILTI της περιοχής META (Μέσης Ανατολής, Τουρκίας, Αφρικής), στην οποία περιλαμβάνεται και η Κύπρος. Τον Γιώργο Κοζάκο συνόδευε ο Στέφανος Χαμπιαουρίδης, Hilti Brand Manager.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παράδοση της τιμητικής πλακέτας, ο κ. Mutaz Al-Ma’ani έπλεξε με θερμά λόγια το εγκώμιο της CTC Automotive.  Όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στην τιμητική πλακέτα: «Η Ομάδα της CTC Automotive αποδεικνύει συνεχώς τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή της, προς όφελος τόσο των εταιρειών μας όσο και των πελατών μας. Συγχαρητήρια στα μέλη όλης της ομάδας HILTI. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και τη δέσμευσή σας για την οικοδόμηση και διατήρηση μιας αμοιβαία επωφελούς επιχειρηματικής συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια».

Close

Η CTC Automotive, με την αποτελεσματική της στελέχωση, την άρτια οργάνωση και βασισμένη στους ικανούς και προσοντούχους επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα HILTI,  κατάφερε, σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτόν του κατασκευαστικού τομέα, να διακριθεί και να πετύχει αποτελέσματα που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν αυτά άλλων μεγαλύτερων χωρών. 

15 May, 2024 Ώρα 10:57

Η Renault γιορτάζει πέντε χρόνια στον Όμιλο Πηλακούτα και προσφέρει το Νέο Arkana στην τιμή των €24.900

Thumbnail

Το Renault Arkana είναι ένα μοναδικό μοντέλο με καινοτόμο coupe σχεδιασμό, τεχνολογία αιχμής και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, πάντα στα πρότυπα του Γάλλου κατασκευαστή. Ο Όμιλος Πηλακούτα, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης πέντε χρόνων αντιπροσώπευσης των μοντέλων του Γαλλικού εργοστασίου στην Κυπριακή αγορά, προσφέρει το Νέο Renault Arkana στην επετειακή τιμή των €24.900.

Close

 

 

Το μοντέλο διαθέτει τον Mild Hybrid τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 1,3 λίτρων απόδοσης 140 ίππων με αυτόματο κιβώτιο ενώ προσφέρει μεγάλους χώρους και ένα ιδιαίτερα πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Στοιχεία που του προσφέρουν κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής για τον υποψήφιο αγοραστή  

Στον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, όπως και σε άλλα μοντέλα του εργοστασίου, ο έντονος προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και φυσικά η οροφή του που ορίζει και τον coupe χαρακτήρα του νέου Arkana.

Close

 

 

Εσωτερικά το γαλλικό μοντέλο διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας με την κεντρική κονσόλα να είναι ελαφρώς ανυψωμένη για μεγαλύτερη εργονομία. Εκεί όπου βρίσκεται και η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός φτάνει τα 508 λίτρα ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος εκτοξεύεται στα 1.333 λίτρα.

Θυμίζουμε ότι στο Νέο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) - το Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στη γκάμα του Νέο Renault Arkana υπάρχουν και οι εκδόσεις TCe 160 με τον, επίσης Mild Hybrid τούρμπο κινητήρα των 1.3 λίτρων 160 ίππων όπως και ο υβριδικός κινητήρας 1.6 λίτρων απόδοσης 145 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το  αυτόματο κιβώτιο της Renault. Όλη η γκάμα των μοντέλων της Renault βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.