Αγορά

19 Apr, 2023 Ώρα 16:38

Την Κυριακή, 23 Απριλίου η 5η εσωτερική έκθεση «The Autofix Show 2023» της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Thumbnail

Σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Απριλίου η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της πέμπτης εσωτερικής εταιρικής έκθεσης «The Autofix Show 2023» την οποία διοργανώνει την Κυριακή, 23 Απριλίου σε ένα χώρο 2.000τμ, στο Περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. 

Close

Η έκθεση διοργανώνεται από το 2013 κάθε δύο χρόνια με εξαίρεση το 2021 όταν δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

 

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι επισκέπτες μπορούν να δουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ελαστικά, λιπαντικά, εργαλεία και τεχνικό εξοπλισμό συνεργείων και να συνομιλήσουν απευθείας με τους απεσταλμένους των εργοστασίων.

Μετέχουν περισσότερες από 40 εταιρείες-εκθέτες. Πρόκειται αποκλειστικά για συνεργάτες της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ από το εξωτερικό. Πέραν των 70 ξένων απεσταλμένων, προερχόμενοι από χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Δανία, Ελλάδα, Σερβία, Πολωνία, και αλλού θα βρεθούν στο νησί μας ώστε να εκθέσουν τα προϊόντα των εταιρειών τους και να έρθουν σε απευθείας επαφή με το αγοραστικό κοινό της Κύπρου. 

Close

 

 

Διαδραστικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες 

Η έκθεση «The Autofix Show» απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανικούς αυτοκινήτων, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών. Προσελκύει ακόμα φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής, καθώς επίσης και καθηγητές των συγκεκριμένων κλάδων. 

 

 

Η φετινή έκθεση «The Autofix Show 2023» θα είναι εμπλουτισμένη με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, θα υπάρχει αίθουσα παρουσιάσεων και σύντομων σεμιναρίων, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχουν οι εταιρείες Bosch, Nussbaum, Mahle, Hunter, HPA, Topdon και πολλά άλλα.

 

25 Sep, 2023 Ώρα 15:28

Δύο γιγαντιαία Caterpillar 775G στην Cyfield από την CTC Automotive Ltd

Thumbnail

Σε τελετή, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Σιακόλα, έγινε η παράδοση δύο γιγαντιαίων dump trucks Caterpillar 775G από την CTC Automotive Ltd στην κατασκευαστική εταιρεία Cyfield, για χρήση στο λατομείο της εταιρείας στην Παρεκκλησιά. Πρόκειται για τα πιο μεγάλα βαρέου τύπου μηχανήματα Caterpillar που εισήχθηκαν μέχρι τώρα στην Κύπρο, με ικανότητα μεταφοράς πέραν των 70 τόνων, αξίας €1.600.000.

Close

 

 

Την τελετή τίμησε με την παρουσία της και η Πρέσβυς των Ηνωμένων Πολιτιών Αμερικής κα Julie Fisher, την δε εταιρεία Cyfield εκπροσώπησε η εκ των διευθυντών κα Δέσποινα Χρυσοχού.  Ο Επίτιμος Ισόβιος πρόεδρος του Ομίλου CTC, κ. Νίκος Κ. Σιακόλας καλωσορίζοντας  τους προσκεκλημένους και ευχαριστώντας τους για την παρουσία του, αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς με τις ΗΠΑ, αφού η CTC αντιπροσωπεύει την Caterpillar στην Κύπρο για πάνω από 90 χρόνια, με την οποία υπάρχει άριστη σχέση και πολύχρονη, επιτυχής συνεργασία. Διαβεβαίωσε δε την κα Fisher ότι ο Όμιλος των Εταιρειών CTC θα συνεχίσει και να αναπτύξει περαιτέρω τις εμπορικές σχέσεις, τόσο με τη Caterpillar, όσο και με άλλες Αμερικανικές εταιρείες.

 

Close

 

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της CTC Automotive Ltd κ. Γιώργος Κοζάκος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Cyfield βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του καταλόγου με τους πιο σημαντικούς πελάτες της CTC και της Caterpillar και αποτελεί σημαντικό συνεργάτη της εταιρείας.

Η Πρέσβυς των ΗΠΑ κα Julie Fisher, σε σύντομο χαιρετισμό της τόνισε με τη σειρά της τους στενούς δεσμούς και τις άριστες σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ και της CTC με τη μεγάλη Αμερικανική εταιρεία Caterpillar.

 

 

Η Caterpillar κατέχει τα σκήπτρα στην παγκόσμια κατασκευή υψηλής ποιότητας βαρέων μηχανημάτων, συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και μηχανών θαλάσσης με ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε όλους τους τομείς.

Τα δύο dump trucks 775G που παραδόθηκαν στην Cyfield είναι εξοπλισμένα με συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας, που προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και ασφάλεια στον χειριστή, θα συμβάλουν δε σημαντικά στη μείωση του κόστους παραγωγής. Η άρτια καταρτισμένη τεχνική ομάδα της Caterpillar προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη και μετά την πώληση μέσα και από τη μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών εξαρτημάτων που διαθέτει. Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων.