Αγορά

27 Jul, 2021 Ώρα 14:00

Toyota Κύπρου: 4 Έξυνα βίντεο παρουσίασης κορυφαίων μοντέλων!

Thumbnail

Η Toyota, μας ξεναγεί στους κόσμους τεσσάρων από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της, μας ενημερώνει και μας προκαλεί το ενδιαφέρον! 

 

Η νέα αυτή σειρά από ενημερωτικά και πολύ χρηστικά video, έχει όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για τα νέα μοντέλα της Toyota. Παρακολουθήστε τα στο YouTube κανάλι της Toyota Cyprus και γνωρίστε καλύτερα το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 Toyota Yaris, το Toyota RAV4, το Toyota Corolla και το Toyota Hilux…με τον πιο ευχάριστο τρόπο, από την άνεση του δικού σας χώρου!

Close

Τα 4 νέα έξυπνα φιλμάκια 360° παρουσίασης των κορυφαίων μοντέλων της Toyota, εστιάζουν σε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν κάθε μοντέλο τόσο δημοφιλές! Σε λίγα λεπτά, θα έχετε μάθει όλα τα μυστικά πίσω από το ξεχωριστό τους design, την κορυφαία υβριδική τεχνολογία Toyota, τα συστήματα ασφαλείας, τις νέες τεχνολογίες κατασκευής τους, τους πρακτικούς & άνετους χώρους τους, τις καινοτομίες που τα ανέδειξαν στην κορυφή αλλά και κάθε νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό τους. 

Τα 4 videos είναι στα ελληνικά.

Close

Περιηγηθείτε στον συναρπαστικό κόσμο των κορυφαίων μοντέλων Toyota και ανακαλύψτε το επόμενο νέο σας αυτοκίνητο! 

 

Close

Toyota Yaris

 

Toyota RAV4

 

Toyota Corolla

 

Toyota Hilux

 

22 Oct, 2021 Ώρα 10:29

Η MG ξανά στους δρόμους της Κύπρου

Thumbnail

Η εμβληματική  βρετανική μάρκα αυτοκινήτων  MG, διάσημη για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά  προσιτών αυτοκινήτων επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου.

Close

Από το μακρινό 1924 και  το  πρωτότυπο αυτοκίνητο MG 14/28 Super Sports car, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Cecil Kimber, μέχρι το πλήρως ηλεκτρικό MG ZS EV του σήμερα, η MG ήταν πάντα καινοτόμος και ριζοσπαστική .

Σήμερα, η MG αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατατάσσεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέτοντας μια σειρά  μοντέλων στις κατηγορίες, hatchbacks  και SUV. 

Close

 

 

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή. Με κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών, πίσω αισθητήρες στάθμευσης οι οποίοι αποτελούν μέρος της τεχνολογίας υποβοήθησης στάθμευσης, θερμαινόμενους καθρέφτες και αυτόματους προβολείς, δίνοντας όλα όσα χρειάζεστε για μια ομαλή οδηγική εμπειρία.

Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης , κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση  7 ετών του κατασκευαστή.

Καθιερωμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα MG πωλούνται πλέον σε όλο τον κόσμο με τη Δυτική Ευρώπη και την Κύπρο να είναι η τελευταία περιοχή επέκτασης κατά τη διάρκεια του 2021.  

Η αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο , MICHAELS ELECTRIC CARS LTD, ανακοινώσει την έναρξη παρουσίας των MG στους δρόμους της Κύπρου με τα μοντέλα MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Close

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τέσσερεις εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο  οι όποιοι  είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το κοινό της Κύπρο από τον Νοεμβρίου.2021.