Αγορά

23 Mar, 2020 Ώρα 23:05

Τρομάζει το lock down στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς απειλούνται 14 εκατ. θέσεις εργασίας

Thumbnail

Μεγάλες συνέπειες ενδέχεται να υπάρξουν από το lock down στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Γηραιά Ήπειρο έχουν αναστείλει τη λειτουργία των εργοστασίων και την παραγωγή, θέτοντας σε κίνδυνο περίπου 14 εκατ. θέσεις εργασίας.

Close

_

 

Close

Απειλούνται 229 μονάδες παραγωγής

Αυτή τη στιγμή στην στην Ευρώπη υπάρχουν 229 μονάδες παραγωγής και συναρμογής οχημάτων και σε αυτά απασχολούνται 2,6 εκατ. εργαζόμενοι. Ωστόσο, αν προστεθούν αυτοί που απασχολούνται σε προμηθευτές, στην αλυσίδα εφοδιασμού και στο δίκτυο τροφοδοσίας, μιλάμε για 13,8 εκατ. ανθρώπους, αριθμός που αντιστοιχεί στο 6,1% του συνόλου των θέσεων εργασίας στην ΕΕ.

Close

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA - European Automobile Manufacturers’ Association), ζητά άμεσα μέτρα στήριξης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη κρίση σε καιρό ειρήνης.

 

03 Aug, 2020 Ώρα 12:33

Μοναδική προσφορά με δώρο €6.000 σε εξοπλισμό από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει τα εντυπωσιακά BMW Χ1 και Χ2  σε φανταστικές τιμές αλλά και με ένα μοναδικό δώρο. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού αξίας 6.000 ευρώ. Πέραν του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το δωρεάν πακέτο εξοπλισμού για τo Χ1 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: σύστημα πλοήγησης (navigation), Κάμερα οπισθοπορείας, φώτα LED, Park Distance Control (PDC), Parking assistant, Cruise Control, ράγες οροφής καθώς και την έκδοση xLine. 

Όσον αφορά το Χ2 στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται: αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα πλοήγησης (navigation), Κάμερα οπισθοπορείας, Park Distance Control (PDC), Parking assistant, Cruise Control, ράγες οροφής καθώς και ζάντες 18 ιντσών.

Close
Και στα δύο μοντέλα προσφέρεται και το πρόγραμμα Service Inclusive, που περιλαμβάνει δωρεάν σέρβις για πέντε χρόνια ή 100,000 χιλιόμετρα.

Με την έλευση του το X1 της BMW δεν ήταν απλά ακόμα ένα μοντέλο «Χ» για την εταιρεία. Εγκαινίασε νέα πρότυπα οδηγικής απόλαυσης στη μικρομεσαία premium κατηγορία σαν μια σύγχρονη απάντηση στις σημερινές, μεγαλύτερες απαιτήσεις για ένα αυτοκίνητο. Η επιτυχία της δεν άργησε να φανεί αφού οι συνεχώς αυξημένοι αριθμοί των πωλήσεων κατατάσσουν το  X1 σαν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της BMW. Ανάλογη επιτυχία έχει και στην Κυπριακή αγορά.

Close

To BMW X2 είναι ένα μοντέλο που διαθέτει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα Χ της εταιρείας. Διαθέτει μια άκρως δυναμική και νεανική εμφάνιση από όποια γωνιά και να το δεις. Συνδυάζει το στιβαρό προφίλ ενός Χ μοντέλου αλλά και τα χαρακτηριστικά ενός coupe. Άνετοι χώροι, ποιότητα κατασκευής και τελευταία λέξη της τεχνολογίας συνθέτουν τον εσωτερικό χώρο του Χ2 που διαθέτει μια μεγάλη λίστα επιλογών στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό της. Μεταξύ αυτών και την τελευταία γενιά του BMW ConnectedDrive και την τελευταία έκδοση BMW Connected App. 

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Close