Αγορά

03 Apr, 2023 Ώρα 16:59

Unicars: Δώρο ο φορτιστής με κάθε αγορά ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου

Thumbnail

Η Unicars διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών αλλά και plug-in hybrid αυτοκινήτων στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης παρέχει με την κάθε αγορά αυτοκινήτου έναν φορτιστή τύπου wallbox.

Close

 

 

Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον η νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι αγοραστές δείχνουν ενδιαφέρον για τα νέα ηλεκτρικά και plug-in hybrid αυτοκίνητα. Η Unicars στο πλαίσιο του νέου κυβερνητικού προγράμματος επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού αλλά και plug-in αυτοκινήτου, προσφέρει την πληρέστερη γκάμα της σε μοναδικές τιμές δίνοντας και τον φορτιστή τύπου wallbox δώρο. Κάνοντας έτσι αφενός την αγορά ηλεκτρικού ή plug-in αυτοκινήτου ακόμα πιο προσιτή και αφετέρου την οικιακή φόρτιση ακόμα πιο προσβάσιμη και εύκολη σε όλους.

 

Close

 

Τα μοναδικά ηλεκτρικά της Volkswagen: ID. Buzz, ID.3, ID.4 και ID.5, το ηλεκτρικό Born της αντισυμβατικής CUPRA καθώς και τα ηλεκτρικά Enyaq iV & Enyaq iV Coupe της Skoda, αλλά και τα plug-in hybrid CUPRA Formentor, Audi Q3 και Q3 SB, Q5 και Q5 SB όπως και το A3 SB καλύπτουν κάθε ανάγκη παρέχοντας μοντέρνο σχεδιασμό, αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας, υπηρεσίες συνδεσιμότητας αλλά και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.  

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους της Unicars σε όλες τις πόλεις και κάντε ένα test drive απολαμβάνοντας μία εντελώς νέα εμπειρία αυτοκίνησης και ζήστε…ηλεκτρικά! 

05 Dec, 2023 Ώρα 13:17

Ετοιμοπαράδοτα Dacia Jogger Hybrid από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

O Όμιλος Πηλακούτα διαθέτει αριθμό ετοιμοπαράδοτων Dacia Jogger HYBRID 140 στους εκθεσιακούς του χώρους σε όλες τις πόλεις. Το Dacia Jogger είναι ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην κατηγορία των 7θέσιων οικογενειακών οχημάτων ενώ έχει ήδη σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία. Το Jogger απευθύνεται, όχι μόνο σε οικογένειες, αλλά και σε πελάτες που αναζητούν ένα ευρύχωρο πολυχρηστικό αυτοκίνητο, κατάλληλο τόσο για την πόλη, όσο και για τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. 

Close

Παράλληλα το Jogger HYBRID 140 αποτελεί και το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας συνδυάζοντας την πολυχρηστικότητα με τη δοκιμασμένη υβριδική τεχνολογία του Ομίλου της Renault. 

 

Close

 

Η ενσωμάτωση της μπαταρίας του υβριδικού συνόλου, σχεδιάστηκε από την αρχή και είναι  τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου στο χώρο της ρεζέρβας. Γι΄ αυτό το λόγο δεν επηρεάζει καθόλου τους διαθέσιμους εσωτερικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές σε σύγκριση με τις εκδόσεις με θερμικό κινητήρα.

Close

Το Jogger συνδυάζει το μήκος ενός station wagon, με την άνεση στο εσωτερικό ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου και τα χαρακτηριστικά ενός SUV, προσφέροντας έως και επτά θέσεις. Στιβαρό και με καλή οδική συμπεριφορά, το Jogger προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο άνεσης σε όλους τους επιβάτες, ακόμα και στους ενήλικες που κάθονται στην 3η σειρά καθισμάτων. Το Jogger HYBRID 140 εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που περιλαμβάνει τη λειτουργία “B” (Brake), που ενισχύει την ανάκτηση ενεργείας κατά το φρενάρισμα και τη δύναμη πέδησης μέσω του κινητήρα. Η χρήση αυτού του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης περισσότερης ενεργείας, αυξάνοντας παράλληλα και το επίπεδο άνεσης στην οδήγηση σε αστικές περιοχές. Το Jogger HYBRID 140 αποδίδει συνδυαστική ισχύ 140 ίππων, ενώ εξασφαλίζει τις καλύτερες επιδόσεις στους τομείς  της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 στη γκάμα του μοντέλου. Παράλληλα, ενσωματώνει τεχνολογίες που έχουν αποδείξει την αποδοτικότητά τους και είναι ευρέως διαδεδομένες στον Όμιλο Renault. Τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.6λ. με απόδοση 90hp, δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας με ισχύ 50hp και μίζα/γεννήτρια εκκίνησης, υψηλής τάσεως) και ένα ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο multi-mode με 4 σχέσεις που συνδέονται με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και δύο σχέσεις που συνδέονται με τον ηλεκτροκινητήρα. Το σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο ανάκτησης ενεργείας της μπαταρίας των 1.2 kWh (230V), αλλά και την αποδοτικότητα του αυτόματου κιβωτίου, δίνουν τη δυνατότητα μιας αμιγούς ηλεκτροκίνησης στο 80% των αστικών διαδρομών και μείωση της κατανάλωσης έως και κατά 40% σε σύγκριση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης σε αστικό κύκλο, οδηγούμενο με τον ίδιο τρόπο.

 

 

Τα αυτοκίνητα της Dacia πωλούνται σήμερα σε 44 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Κύπρο.  

Τα μοντέλα της DACIA - Sandero, Sandero Stepway, Jogger και Duster βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.