Αγορά

03 Apr, 2023 Ώρα 16:59

Unicars: Δώρο ο φορτιστής με κάθε αγορά ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου

Thumbnail

Η Unicars διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών αλλά και plug-in hybrid αυτοκινήτων στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης παρέχει με την κάθε αγορά αυτοκινήτου έναν φορτιστή τύπου wallbox.

Close

 

 

Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον η νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι αγοραστές δείχνουν ενδιαφέρον για τα νέα ηλεκτρικά και plug-in hybrid αυτοκίνητα. Η Unicars στο πλαίσιο του νέου κυβερνητικού προγράμματος επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού αλλά και plug-in αυτοκινήτου, προσφέρει την πληρέστερη γκάμα της σε μοναδικές τιμές δίνοντας και τον φορτιστή τύπου wallbox δώρο. Κάνοντας έτσι αφενός την αγορά ηλεκτρικού ή plug-in αυτοκινήτου ακόμα πιο προσιτή και αφετέρου την οικιακή φόρτιση ακόμα πιο προσβάσιμη και εύκολη σε όλους.

 

Close

 

Τα μοναδικά ηλεκτρικά της Volkswagen: ID. Buzz, ID.3, ID.4 και ID.5, το ηλεκτρικό Born της αντισυμβατικής CUPRA καθώς και τα ηλεκτρικά Enyaq iV & Enyaq iV Coupe της Skoda, αλλά και τα plug-in hybrid CUPRA Formentor, Audi Q3 και Q3 SB, Q5 και Q5 SB όπως και το A3 SB καλύπτουν κάθε ανάγκη παρέχοντας μοντέρνο σχεδιασμό, αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας, υπηρεσίες συνδεσιμότητας αλλά και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.  

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους της Unicars σε όλες τις πόλεις και κάντε ένα test drive απολαμβάνοντας μία εντελώς νέα εμπειρία αυτοκίνησης και ζήστε…ηλεκτρικά! 

01 Jun, 2023 Ώρα 12:37

Επίσημη παρουσίαση του πολυβραβευμένου Hyundai Ioniq 6 στην Κύπρο!

Thumbnail

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, στους κήπους του Garden Day & Night, έγινε χθες η πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο του νέου, ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 6.

Close

Το ηλεκτρικό IONIQ 6 έκανε την εμφάνιση του στους δρόμους της Ευρώπης θριαμβευτικά, αφού απέσπασε τις υψηλότερες διακρίσεις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

 

Close

 

Το IONIQ 6 έγινε το δεύτερο συνεχόμενο ηλεκτρικό της Hyundai που αποσπά τρία παγκόσμια βραβεία μαζεμένα, μετά το IONIQ 5, το οποίο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία. Το νέο ηλεκτρικό της Hyundai μπορεί να φορτιστεί 10 - 80% σε μόλις 18 λεπτά και έχει αυτονομία μέχρι 614 χιλιόμετρα.

Close

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ειδικοί σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC AUTOMOTIVE LTD, Γιώργος Κοζάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της μάρκας Hyundai και τη δέσμευση της για παραγωγή 17 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030, με απόλυτη προσήλωση σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Ο Διευθυντής της HYUNDAI στην Κύπρο, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια ενώ ακολούθησε παρουσίαση του νέου μοντέλου, IONIQ 6 από τον Product Manager της Hyundai Αντώνη Αντωνίου.

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση: