Αγορά

31 Mar, 2021 Ώρα 12:32

Unicars is going Green!

Thumbnail

Πιστή στην στρατηγική της σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης η Unicars υλοποιεί με συνέπεια και αποφασιστικότητα το «Go Green» εταιρικό της πλάνο.

Close

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Bioland Promithia Ltd. Με αυτή την συμφωνία, η Unicars από την 1η Μαρτίου προμηθεύεται ηλεκτρισμό αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της τόσο για τις εγκαταστάσεις της όσο και για τη φόρτιση  ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί πως πρόκειται για ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται χωρίς διοξείδιο του άνθρακα (CO2) προερχόμενη από φωτοβολταϊκά πάρκα.  

Η Unicars, χρησιμοποιώντας πλέον πράσινη ενέργεια, οριοθετεί τον στόχο της ώστε να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα  αποδεικνύοντας έμπρακτα τις ευαισθησίες της εταιρείας για καθαρό και υγιές περιβάλλον για όλους. 

Close
13 Apr, 2021 Ώρα 13:26

Νέο Porsche Service Station στη Λεμεσό

Thumbnail

Το Porsche Center Cyprus ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη λειτουργίας του νέου τεχνικού συνεργείου στη Λεμεσό. 

Close

Το τελευταίας τεχνολογίας Service Station θα προσφέρει υπηρεσίες Porsche After Sales, όπως τεχνικό έλεγχο 111 σημείων, πλήρες service και συντήρηση οχήματος, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά Porsche. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

 

Close

 

Σύμφωνα με τον Κώστα Ελισσαίου, After Sales Manager του Porsche Center Cyprus: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που θα υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στο νέο Porsche Service Station της Λεμεσού, όπου θα προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της επισκευής κινητήρων. Χρησιμοποιούμε άκρως εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνολογία της Porsche. Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας, ώστε να διατηρεί και να ενημερώνει τις τεχνικές του γνώσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της Porsche. Αυτήν τη στιγμή, οι τεχνικοί του Porsche Center Cyprus είναι οι μόνοι που διαθέτουν πιστοποιήσεις Silver και Gold στο νησί». 

Close

 

 

Το νέο Porsche Service Station βρίσκεται σε βολικό σημείο, στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος της Λεμεσού, μόλις πέντε λεπτά από τους εκθεσιακούς χώρους της Porsche στη Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού, καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 77771911.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.