Αγορά

23 Apr, 2019 Ώρα 15:04

Unicars Service και έφυγες για το μεγάλο τελικό του UEFA Nations League!

Thumbnail

H Unicars σας στέλνει στο μεγάλο τελικό του UEFA Nations League με ένα πρωτότυπο διαγωνισμό! Προγραμματίζοντας ένα service online μπαίνετε στην κλήρωση για ένα ταξίδι εμπειρία στον μεγάλο τελικό του UEFA Nations League στο Πόρτο την Κυριακή 9 Ιουνίου!

Close

Ο μοναδικός αυτός διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει στον ιστότοπο της Unicars και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαίου 2019. Τώρα έχετε την μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρει η  Unicars να ζήσετε μια τεράστια εμπειρία, μαζί με το πρόσωπο της επιλογής σας, στον τελικό του UEFA Nations League με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Προγραμμάτισε online το service σου και πάρε τώρα μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό! Ένας μεγάλος τυχερός, μια τεράστια εμπειρία ΜΟΝΟ για τους πελάτες της Unicars!

Close

 

www.unicars.com

Close

facebook.com/unicarscyprus

19 May, 2020 Ώρα 10:07

Επέκταση εγγυήσεων προς τους πελάτες της Porsche

Thumbnail

Η Porsche επεκτείνει την εγγύηση των αυτοκινήτου της για τρεις ακόμη μήνες για όλα τα μοντέλα της στα οποία η εγγύηση λήγει από την 1η Μαρτίου 2020 έως τις 31 Μαΐου 2020. Αυτό το μέτρο είναι δωρεάν για τους πελάτες και ισχύει σε όλο τον κόσμο. Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων από την Στουτγάρδη ανταποκρίνεται με αυτό το μέτρο στην κρίση του Covid-19. Αυτό ισχύει επίσης για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει μια εγκεκριμένη εγγύηση Porsche. Εάν η εγκεκριμένη εγγύηση της Porsche έχει ξεκινήσει εντός της εν λόγω χρονικής περιόδου, θα παραταθεί επίσης κατά τρεις μήνες.

Close

«Εφαρμόζουμε και εμείς στην A.i.Motokinisi την παγκόσμια οδηγία της Porsche» δήλωσε ο κύριος Άλκης Ιακωβίδης, Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας, και συνέχισε, «Πρόκειται για μια μη-γραφειοκρατική λύση στην οποία οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει την επέκταση της εγγύησης για τους δικαιούχους αυτόματα. Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, απρόσκοπτα, τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει το τμήμα after sales της εταιρείας, υπηρεσιών ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές που περνούμε».

 

Close

 

Η νέα ημερομηνία λήξης της εγγύησης θα υπολογιστεί από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Εάν η νέα εγγύηση λήγει στις 20 Μαρτίου 2020, για παράδειγμα, η επέκταση θα ισχύει για τρεις ακόμη μήνες έως τις 20 Ιουνίου 2020. Μια εγγύηση νέου αυτοκινήτου που έπρεπε να λήξει στις 15 Μαΐου 2020 θα παραταθεί έως τις 15 Αυγούστου 2020.

Close

Η νέα εγγύηση αυτοκινήτου ισχύει πάντα για τουλάχιστον δύο χρόνια και ξεκινά από την ημέρα παράδοσης του αυτοκινήτου στον πελάτη. Η εγκεκριμένη από την Porsche εγγύηση για τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα καλύπτει περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών - με δυνατότητα επέκτασης.