Αγορά

02 Aug, 2019 Ώρα 14:22

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του νέου Nissan Serena στην Ιαπωνία

Thumbnail

Η Nissan ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του νέου Serena,  της πιο πρόσφατης έκδοση του minivan με τις κορυφαίες πωλήσεις, διαθέτοντας  μια νέα, ολόφρεσκη  εμφάνιση,  τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, καθώς και μια πληθώρα νέων, ευφυών τεχνολογιών ασφάλειας,  ως μέρος του βασικού του εξοπλισμού.

Close

_

Το  νέο Serena,  συνεχίζει την παράδοση των προηγούμενων μοντέλων,  ως  ένα αξιόπιστο όχημα μετακίνησης που μπορεί να εξυπηρετήσει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, από οικογενειακό αυτοκίνητο ως  και ένα κινητό γραφείο. Με τα  σημειολογικά χαρακτηριστικά του Serena του 1991, όπως  τα ευρύχωρα καθίσματα, την εύκολη πρόσβαση και την χρηστικότητα, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών διαμορφώσεων των καθισμάτων, να παραμένουν άθικτα, η Nissan επέκτεινε συνεχώς το επίπεδο εξοπλισμού του μοντέλου, ενισχύοντας παράλληλα τις οδηγικές  επιδόσεις,  μέσω τεχνολογιών όπως το  σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT,  αλλά και με το e-POWER, το οποίο συνετέλεσε στο  να καταστεί το μοντέλο το κορυφαίο σε πωλήσεις  minivan στην Ιαπωνία,  για το οικονομικό έτος 2018.

Close

_

Στο νέο Serena πραγματοποιεί το ντεμπούτο του το σύστημα Adaptive LED Headlight, μια πρωτιά για μοντέλο της Nissan  που ανιχνεύει αυτόματα, μέσω κάμερας,   προπορευόμενα και αντιθέτως ερχόμενα οχήματα και είναι σε θέση να απενεργοποιεί ξεχωριστά κάθε ένα από τα 12 LED της μονάδας των προβολέων, μειώνοντας τη φωτεινότητα της μεγάλης δέσμης φωτός, σε στοχευμένες περιοχές εμπρός. Αυτό μειώνει την έντονη αντανάκλαση του φωτός για τους προπορευόμενους και τους αντίθετα ερχόμενους οδηγούς, παρέχοντας μια ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Close

_

 

 

09 Jul, 2020 Ώρα 21:57

Η Nissan πούλησε το πρώτο αυτοκίνητο μέσω WhatsApp

Thumbnail

Με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, ειδικά κατά την περίοδο της έξαρσης του Covid-19, η Nissan έκανε τη διαφορά.

Close

Συγκεκριμένα, η Antamotor, αντιπροσωπεία της Nissan στη Λα Κορούνια της Ισπανίας,  υλοποίησε, κατά τη διάρκεια του lock-down, μια διαδικτυακή διαδικασία πώλησης, όπου με επτά κλικ και σε επτά ημέρες, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να έχει το μοντέλο Nissan που επιθυμεί να αποκτήσει, στο σπίτι του!

_

Close

 

Επικοινωνία μέσω WhatsApp

Close

Η όλη επικοινωνία μεταξύ της ισπανικής αντιπροσωπείας της Nissan και του πελάτη Manuel Nuez, πραγματοποιήθηκε ψηφιακά μέσω του WhatsApp, όπου ο τελευταίος αγόρασε ένα JUKE, το πιο συνδεδεμένο μοντέλο στην ιστορία της Nissan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια αντιπροσωπεία, ήταν η πρώτη που πούλησε ένα X-TRAIL μέσω του  Twitter,  πριν από τέσσερα χρόνια!

 

_