Αγορά

18 Jul, 2019 Ώρα 18:10

Ξεπουλάει το Citroen C5 Aircross

Thumbnail

Με το δεξί έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην παγκόσμια αγορά το νέο SUV της Citroen με την ονομασία C5 Aircross. Ήδη το γαλλικό μοντέλο έχουν αποκτήσει 50.000 και πλέον οδηγοί και το απολαμβάνουν τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις εκδρομές τους.

Close

Το C5 Aircross, είναι το δεύτερο πιο καλοπουλημένο μοντέλο στη Γαλλία στην κατηγορία C-SUV, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην εμπορική ανάπτυξη της μάρκας. Επίσης μαζί με το C3 Aircross αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 1/4 των πωλήσεων της εταιρείας παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Το C5 Aircross κατασκευάζεται στη Γαλλία.

Close

 

30 Sep, 2025 Ώρα 08:46

Porsche Roadshow 2025 x Big Green Egg

Thumbnail

Η Porsche Κύπρου και η Big Green Egg συνδύασαν το πάθος για την ποιότητα και την καινοτομία, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία που περιλάμβανε μαγευτικές διαδρομές, υπαίθρια γαστρονομία και την τέχνη του καλού κρασιού.

Close

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, στον ιδιαίτερο χώρο The Anama Concept— ένα σημείο αναφοράς μέσα στο καταπράσινο δάσος. Με σκοπό για να αναδείξει την απόδοση και τη γεύση, η εμπειρία προσέφερε αποκλειστικές δοκιμές των πιο πρόσφατων μοντέλων Porsche, γκουρμέ δημιουργίες ψημένες στo Big Green Egg, καθώς και εξαιρετικά κρασιά και κοκτέιλ, επιμελημένα από τη βραβευμένη ομάδα του The Anama Concept — όλα μέσα στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

 

Close

 

Οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε έναν προσεκτικά σχεδιασμένο κύκλο τριών μοναδικών εμπειριών: Η οδηγική εμπειρία επέτρεψε στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των πιο πρόσφατων μοντέλων της Porsche — συμπεριλαμβανομένων των Taycan sedan, Taycan Cross Turismo, του αμιγώς ηλεκτρικού Macan και του Cayenne E-Hybrid — μέσα από τις γραφικές και φιδίσιες ορεινές διαδρομές.

 

 

Παράλληλα, η γαστρονομική ενότητα — υπό την επιμέλεια της Big Green Egg — προσέφερε μια γευστική και διαδραστική εμπειρία με ζωντανό outdoor cooking workshop από τον διεθνή σεφ Leonard Elenbaas, ο οποίος επισκέφθηκε αποκλειστικά από την Ολλανδία. Αναδείχθηκαν οι εντυπωσιακές δυνατότητες των αυθεντικών kamado, ενώ ο σεφ μοιράστηκε τεχνικές, συμβουλές και μυστικά πίσω από τις γκουρμέ δημιουργίες του — μετατρέποντας τη φωτιά σε γεύση και μαγεία σε κάθε μπουκιά.

 

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μια καθοδηγούμενη ξενάγηση στο boutique οινοποιείο The Anama Concept, όπου οι επισκέπτες γνώρισαν τη διαδικασία παραγωγής της πολυτελούς κουμανδαρίας — ενός από τα ιστορικότερα και πιο εκλεκτά κρασιά της Κύπρου.

Η βραδιά έκλεισε σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με εξαιρετικό φαγητό στο Big Green Egg — όπως μοναδικό αστακό, εκλεκτό Saku Τόνο και ζουμερό Black Angus Tomahawk στέικ — μουσική και όμορφες συζητήσεις. Ένα ιδανικό φινάλε σε μια μέρα γεμάτη εμπειρίες και συναισθήματα.

 

 

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό. 

Αντίστοιχα, ο όμιλος ipH Iakovos Photiades Group of Companies, εκπροσωπεί αποκλειστικά το Big Green Egg στην κυπριακή αγορά, μέσω των 10 καταστημάτων foodhaus σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.