Αγορά

19 Apr, 2021 Ώρα 15:05

Υπηρεσία Live Chat από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Μια μοναδική ολοκληρωμένη online υπηρεσία προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα, με την οποία οι πελάτες μπορούν να μάθουν τα πάντα για το αυτοκίνητο -και όχι μόνο- που τους ενδιαφέρει. Πως; Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.pilakoutasgroup.com.cy έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ένα λειτουργό o οποίος θα τους παρέχει άμεσα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Ακόμη, τους δίνεται η δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή, να ζητήσουν κατάλογο ή και να διευθετήσουν ένα test drive, αν αυτό είναι απαραίτητο. 

 

Ο Όμιλος Πηλακούτα είναι ο πρώτος όμιλος αυτοκινήτων που προσφέρει την δυνατότητα  ενσωμάτωσης ψηφιακής επικοινωνίας και της υπηρεσίας μηνυμάτων μέσω Live Chat, όπου ο πελάτης απολαμβάνει εξατομικευμένη υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο απ’ όπου κι αν βρίσκεται. Πρόκειται για ένα νέο σημείο αναφοράς online εξυπηρέτησης στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, για όλη την γκάμα προϊόντων του Ομίλου. 

Close

Ο Όμιλος Πηλακούτα, συντονισμένος με τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, προσφέρει επίσης την υπηρεσία Virtual Tour, https://www.pilakoutasgroup.com.cy/virtual-tour που παρέχει μια μοναδική εμπειρία εικονικής περιήγησης στις εκθέσεις των μοντέλων αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει, κάνοντας την αρχή με τον εκθεσιακό χώρο της BMW στην Λεμεσό. Μέσω της υπηρεσίας ο χρήστης γίνεται μέρος μιας αλλιώτικης διαδραστικής εμπειρίας, τόσο ρεαλιστικής, που αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον του εκθεσιακού χώρου που παρατηρεί.   

Σκοπός της στρατηγικής Digital Transformation του Ομίλου, είναι να δίνει στους καταναλωτές περισσότερα κανάλια και ευκαιρίες επικοινωνίας και να προσαρμόζεται με επιτυχία στις αλλαγές των αγοραστικών τάσεων και τις τεχνολογικές εξελίξεις. 

Close

Παρόλα αυτά οι εκθεσιακοί χώροι συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικασίας πώλησης. Επιπλέον, πολλοί πελάτες εκτιμούν περισσότερο την προσωπική επαφή και καθοδήγηση σε αρκετά στάδια της διαδικασίας. 

Οι δυνατότητες συνομιλίας πολλαπλών καναλιών (webchat, τηλέφωνο ή email), ενδυναμώνουν την εκθεσιακή εμπειρία και προσφέρονται από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ.

Close
 
13 May, 2021 Ώρα 19:31

Η UNICARS στην λίστα Cyprus Best Workplaces 2021!

Thumbnail

Η εταιρεία UNICARS, συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη λίστα Cyprus’ Best Workplaces, σύμφωνα με ανακοίνωση της Great Place to Work® Cyprus. 

Close

 

 

Την επιτυχία της UNICARS, σχολίασε με δηλώσεις της η CEO της εταιρείας κυρία Χριστιάννα Διογένους:

 

«Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση για τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να δημιουργούμε ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον σε μία δύσκολη περίοδο! Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στη Κύπρο που «τολμήσαμε» να υποβάλουμε το εργασιακό μας περιβάλλον προς αξιολόγηση και η διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση αυτή μας δικαιώνει και μας παρακινεί να συνεχίσουμε δυναμικά. Είμαι περήφανη για την ομάδα μας και την κουλτούρα μας! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να οδηγούμε με επιτυχία τις ιστορίες των ανθρώπων μας!»

Να σημειωθεί πως είναι η μοναδική εταιρεία που λαμβάνει την συγκεκριμένη διάκριση από τον χώρο του αυτοκινήτου στην Κύπρο.

Close