Αγορά

19 Apr, 2021 Ώρα 15:05

Υπηρεσία Live Chat από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Μια μοναδική ολοκληρωμένη online υπηρεσία προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα, με την οποία οι πελάτες μπορούν να μάθουν τα πάντα για το αυτοκίνητο -και όχι μόνο- που τους ενδιαφέρει. Πως; Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.pilakoutasgroup.com.cy έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ένα λειτουργό o οποίος θα τους παρέχει άμεσα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Ακόμη, τους δίνεται η δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή, να ζητήσουν κατάλογο ή και να διευθετήσουν ένα test drive, αν αυτό είναι απαραίτητο. 

 

Ο Όμιλος Πηλακούτα είναι ο πρώτος όμιλος αυτοκινήτων που προσφέρει την δυνατότητα  ενσωμάτωσης ψηφιακής επικοινωνίας και της υπηρεσίας μηνυμάτων μέσω Live Chat, όπου ο πελάτης απολαμβάνει εξατομικευμένη υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο απ’ όπου κι αν βρίσκεται. Πρόκειται για ένα νέο σημείο αναφοράς online εξυπηρέτησης στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, για όλη την γκάμα προϊόντων του Ομίλου. 

Close

Ο Όμιλος Πηλακούτα, συντονισμένος με τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, προσφέρει επίσης την υπηρεσία Virtual Tour, https://www.pilakoutasgroup.com.cy/virtual-tour που παρέχει μια μοναδική εμπειρία εικονικής περιήγησης στις εκθέσεις των μοντέλων αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει, κάνοντας την αρχή με τον εκθεσιακό χώρο της BMW στην Λεμεσό. Μέσω της υπηρεσίας ο χρήστης γίνεται μέρος μιας αλλιώτικης διαδραστικής εμπειρίας, τόσο ρεαλιστικής, που αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον του εκθεσιακού χώρου που παρατηρεί.   

Σκοπός της στρατηγικής Digital Transformation του Ομίλου, είναι να δίνει στους καταναλωτές περισσότερα κανάλια και ευκαιρίες επικοινωνίας και να προσαρμόζεται με επιτυχία στις αλλαγές των αγοραστικών τάσεων και τις τεχνολογικές εξελίξεις. 

Close

Παρόλα αυτά οι εκθεσιακοί χώροι συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικασίας πώλησης. Επιπλέον, πολλοί πελάτες εκτιμούν περισσότερο την προσωπική επαφή και καθοδήγηση σε αρκετά στάδια της διαδικασίας. 

Οι δυνατότητες συνομιλίας πολλαπλών καναλιών (webchat, τηλέφωνο ή email), ενδυναμώνουν την εκθεσιακή εμπειρία και προσφέρονται από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ.

Close
 
16 Jul, 2021 Ώρα 12:27

Στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars το ηλεκτρικό Volkswagen ID.4

Thumbnail

Η Volkswagen δίνει συνέχεια στο πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της. Μετά το ID.3, ένα δεύτερο μοντέλο της σειράς ID κάνει την εμφάνιση του στην Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen ID.4 που ξεχωρίζει για τον SUV χαρακτήρα του, τον δυναμικό σχεδιασμό αλλά και την τεχνολογία αιχμής με την οποία είναι εξοπλισμένο. 

Close

 

id4

Close

Παρά το ότι διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα που είδαμε στο ID.3, το ID.4 διαφέρει από τις SUV αναλογίες του αφού είναι αισθητά μεγαλύτερο, τόσο σε μήκος και σε πλάτος, όσο και σε ύψος ενώ ξεχωρίζει και από τα 163 χιλιοστά απόστασης από το έδαφος. Άξιο αναφοράς είναι και ο συντελεστής οπισθέλκουσας που φτάνει το 0.28 και είναι εξαιρετικός για ένα SUV μοντέλο.

 

Close

 

Το μοντέλο παρουσιάζεται στην αγορά με δύο διαφορετικά μεγέθη μπαταριών με ωφέλιμη ενεργειακή χωρητικότητα στις 52 kWh (148 και 170 PS) για την έκδοση Pure αλλά και στις 77 kWh για την έκδοση Pro με 204 PS. Η κορυφαία έκδοση με τον κωδικό GTX (επίσης 77kWh) αποδίδει συνολικά 299 ίππους! Παράλληλα, οι εκδόσεις αυτές παρέχουν διαφορετική αυτονομία ανάλογα με την επιλογή ενεργειακής χωρητικότητα της μπαταρίας και εξοπλισμού, από 342 μέχρι και 516 χιλιόμετρα! Όσον αφορά τη φόρτιση, μπορεί να υποστηρίξει Wallbox με εναλλασσόμενο ρεύμα μέχρι και 11 kW, κάτι που σημαίνει πλήρη φόρτιση σε περίπου επτά ώρες και τριάντα λεπτά για την μπαταρία με ωφέλιμη ενεργειακή χωρητικότητα 77 kWh, ενώ υπάρχει και συμβατότητα με ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος έως 125 kW, κάτι που ισοδυναμεί με πλήρωση από το 5% στο 80% σε μόλις 38 λεπτά της ώρας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το ID.4 κατάφερε να πάρει και τον τίτλου του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2021, με τους κριτές να το επαινούν για τη φιλικότητα προς το περιβάλλον καθώς και για τα καινοτόμα συστήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένο. Για παράδειγμα, η πρωτοποριακή οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας είναι προαιρετικά διαθέσιμη, και μπορεί να προβάλλει σημαντικές πληροφορίες στον ανεμοθώρακα. Ο οδηγός βλέπει αυτές τις πληροφορίες τρισδιάστατα, σε προφανή απόσταση τριών έως δέκα μέτρων μπροστά από το όχημα. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη είναι τέλεια ενσωματωμένη στον πραγματικό κόσμο. Επίσης, όταν το Adaptive Cruise Control (ACC) ή το Travel Assist (προαιρετικό) είναι ενεργό, το όχημα μπροστά από το ID.4 εμφανίζεται με φωτεινή σήμανση στην οθόνη για να μπορεί να διατηρήσει την απαιτούμενη απόσταση. 

 

 

Επιπλέον, το ID.4 καθορίζει τα πρότυπα στην ψηφιοποίηση, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και νέες λειτουργίες «over the air». Με αυτό τον τρόπο το όχημα παραμένει πάντα ενημερωμένο, χαρακτηριστικό υψίστης σημασίας που θα ανοίξει τον δρόμο για νέες γενιές μοντέλων.