Ειδήσεις

15 Sep, 2017 Ώρα 15:28

Cento Miglia – Αυτή είναι η διαδρομή – Που μπορείτε να δείτε τα supercars! (χάρτης – ενδεικτικό ωράριο)

Thumbnail

Όλα είναι έτοιμα για το 1ο Cento Miglia Cyprus, μια ξεχωριστή σε ύφος και εκτέλεση εκδήλωση η οποία διεξάγεται την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Το Cento Miglia είναι μια πορεία με supercars, αυτοκίνητα δηλαδή συγκεκριμένου προφίλ, όπως Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche, Mercedes, BMW, Audi κλπ. Η εκδήλωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα αφού θα γίνει μια σημαντική εισφορά στο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Close

 

Close

 

Η πορεία θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Μακαρίου, στο μεγάλο χώρο στάθμευσης και θα περάσει από το Μακάρειο Νοσοκομείο για να δώσουμε χαρά στα παιδάκια, αφού αν μπορούν κάποια από αυτά θα δουν τα αυτοκίνητα ή/και πάνε βόλτα. Εκεί θα κάνουμε και την εισφορά μας σαν διοργανωτές.

Close

Οι θεατές θα μπορούν εύκολα να δουν τα αυτοκίνητα στην εκκίνηση στη Λεωφόρο Μακαρίου από τις 10.00 το πρωί στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας ΚΤΗΜΑΚΟ Λτδ, η οποία παραχώρησε αφιλοκερδώς το χώρο. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11πμ με κατεύθυνση το Μακάρειο Νοσοκομείο αφού περάσει από τις οδούς Μακαρείου, Σπύρου Κυπριανού, Νίκης.

Η πορεία από το Μακάρειο Νοσοκομείο θα συνεχίσει μέσω της οδού Νίκης, Σπύρου Κυπριανού, Φώτα Κύκκου αριστερά και ευθεία μέχρι την έξοδο για Ανθούπολη από όπου θα πορευτεί για το χωριό Παλαιχώρι.

 

 

Η πορεία από το Μακάρειο Νοσοκομείο θα συνεχίσει μέσω της οδού Νίκης, Σπύρου Κυπριανού, Φώτα Κύκκου αριστερά και ευθεία μέχρι την έξοδο για Ανθούπολη από όπου θα πορευτεί για το χωριό Παλαιχώρι.

Ενδεικτικοί χρόνοι που θα περάσει η πορεία για τους θεατές είναι:

11. 50 Αναχώρηση από Μακάρειο Νοσοκομείο

Η πορεία θα είναι μέσω των οδών Νίκης, Σπύρου Κυπριανού, Γρίβα Διγενή, Φώτα Κύκκου αριστερά και ευθεία μέχρι την έξοδο για Ανθούπολη

12.05 Έξοδος για Ανθούπολη

12.20 Έξοδο για Καλό Χωριό

12.50 Παλαιχώρι

13.10 Αγρός

13.25 Κυπερούντα

13.45 Πλατεία Τροόδους

14.10 - 14.20 Πλάτρες (η πορεία θα περάσει μέσα από το χωριό)

14.40 Μονάγρι – Σταθμός για γεύμα

16.20 Αναχώρηση από Μονάγρι

17.00 Άφιξη στη Μαρίνα Λεμεσού

*Το πιό πάνω ωράριο είναι ενδεικτικό

 

Την εκκίνηση στην Λευκωσία (Λεωφόρος Μακαρίου) θα δώσει ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ενώ στον τερματισμό θα βρίσκεται ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαίδης για να υποδεχθεί τα αυτοκίνητα!

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι PROJ357, τα λιπαντικά ENEOS Premium Motor Oil της Psaltis Auto Parts, το Ουίσκι Label 5 και τα ελαστικά Continental.

Υποστηρικτές είναι τα Phileas Guides, η Autoglym Cyprus, Panayiotides Gifts, τα ρολόγια Maurice Lacroix, το Cyprus Premium OutletFirst Boutique και οι Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού.

Χορηγοί επικοινωνίας το Car.com.cy και το Ράδιο Πρώτο.

 

 

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το Cento Miglia εδώ. 

28 Mar, 2024 Ώρα 09:21

Το Renault Scenic E-Tech electric είναι το ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο του 2024

Thumbnail

Άλλη μια πανευρωπαϊκή διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Renault. Πρόσφατα, το Renault Scenic E-Tech electric κέρδισε τον τίτλο του ευρωπαϊκού Car of the Year 2024. Ο νικητής επιλέχθηκε από μια κριτική επιτροπή 58 δημοσιογράφων αυτοκινήτων από 22 χώρες. Το Scenic κατέκτησε την πρώτη θέση με 329 βαθμούς. Έγινε έτσι το έβδομο μοντέλο της Renault που τιμήθηκε με τον τίτλο «Car of the Year», μετά τα Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio (1991), Scenic (1997), Megane (2003) και Clio (2006).

Close

 

 

To Renault Scenic E-Tech electric ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα για το πολυπόθητο βραβείο ενώ κατά την τελική ψηφοφορία βγήκε νικητής απέναντι σε άλλους έξι φιναλίστ όπως: BMW σειρά 5, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Toyota C-HR και Volvo EX30.

 

Close

 

«Η κατάκτηση του επίζηλου τίτλου «Car of the Year» αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στο Renault Group και τη Renault. Αυτή η αναγνώριση καταδεικνύει ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές: αυτονομία ρεκόρ, γενναιόδωροι και φιλόξενοι χώροι στο εσωτερικό, πλήρως ελεγχόμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Προσθέτοντας την οδηγική απόλαυση και τον εξοπλισμό «voiture à vivre», όπως η νέα πανοραμική ηλιοροφή Solarbay ή το σύστημα OpenR Link τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένες λειτουργίες Google, το Scenic διαθέτει τα ιδανικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για να εδραιώσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή αγορά των EVs.»   Fabrice Cambolive, CEO Renault.

Το Renault Scenic E-Tech electric είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό Compact μοντέλο που συνδυάζει την ευελιξία μέσα στην πόλη αλλά και την άνεση για μεγάλα ταξίδια. Με μήκος στα μήκος 4,47 μ, το Scenic E-Tech electric εξελίχθηκε πάνω στη μεσαία πλατφόρμα AmpR και είναι σε θέση να εξασφαλίσει αυτονομία έως και 625 km (WLTP). Ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει, το ευρύχωρο εσωτερικό αλλά και την τεχνολογία τελευταίας γενιάς που προσφέρει.