Rally

28 Sep, 2017 Ώρα 11:38

Το WRC καλωσορίζει τον μικρότερο οδηγό ράλι

Thumbnail

Ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι θα κάνει το παιδί – θαύμα των τεσσάρων τροχών, με την είδηση να γίνεται πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. 

Close

Ο Kalle Rovanpera, γιος του Ηarri Rovanpera, πρώην επαγγελματία οδηγού, θα συμμετάσχει στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας (26-29 Οκτωβρίου) με την ομάδα της M-Sport Ford, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του WRC.

Ο μικρός Φιλανδός, που την 1η Οκτωβρίου κλείνει τα 16 του χρόνια, θα τρέξει με το Fiesta R5 στην κατηγορία WRC 2. Επίσης, θα λάβει μέρος και στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος στην Αυστραλία (16-19 Νοεμβρίου), προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες πριν την πλήρη εμπλοκή του το 2018. 

Close

Ενθουσιασμένος που θα τον δει σε δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα ράλι του κόσμου, ήταν ο ιδιοκτήτης της M-Sport, Malcolm Wilson, ο οποίος τον πίστεψε περισσότερο από όλους. Περήφανος για τον γιο του είναι ο Harri Rovanpera, με τον μάνατζέρ του, Timo Jouhki, να αισθάνεται δικαιωμένος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Kalle είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ταλαντούχος οδηγός στα ράλι. Φέτος, κατέκτησε το πρωτάθλημα Λετονίας παρότι αγωνιζόταν απέναντι σε μεγαλύτερους και πιο έμπειρους οδηγούς, ενώ κέρδισε και δύο αγώνες στη Φιλανδία.

Close
28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών