Ειδήσεις

03 Oct, 2017 Ώρα 11:04

Το πιο hot ημερολόγιο αυτοκινήτου του 2018

Thumbnail

Πιστό στην παράδοση, το ημερολόγιο Miss Tuning παρουσίασε τα αυτοκίνητα που θα πρωταγωνιστήσουν στις σελίδες του νέου τεύχους και φυσικά την κυρία που τα πλαισιώνει. 

Close

Αυτή που θα κοσμεί τους τοίχους των βελτιωτικών οίκων το 2018, είναι η Vanessa Schmitt. Η επιτροπή του «Tuning World Bodensee» επέλεξε την πανέμορφη Γερμανίδα για το ημερολόγιο του 2018, με τον Andreas Reiter, διάσημο φωτογράφο του περιοδικού Playbody, να αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση. 

 

Close

 

Close

Η ξανθιά καλλονή πόζαρε δίπλα σε βελτιωμένα οχήματα, με φόντο τις ακτές της Αδριατικής, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.  Παράλληλα, η 21χρονη θα λάβει ως δώρο ένα καινούργιο Nissan Micra, συμβόλαιο συνεργασίας με γνωστό πρακτορείο μοντέλων, χρηματικό έπαθλο, συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις και περιοδεία σε όλο τον κόσμο. 

 

 

29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close