Rally

04 Oct, 2017 Ώρα 08:35

Galatariotris Rally Team – Ενισχύεται η ομάδα με δεύτερο Skoda R5! (φωτο – βίντεο)

Thumbnail

Μετά από την έλευση του νέου Skoda R5 του Σίμου Γαλαταριώτη με το οποίο η ομάδα κέρδισε τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος Ράλι στη Λάρνακα, η Galatariotis Rally Team ενισχύεται με δεύτερο, πανομοιότυπο αυτοκίνητο!

Close

Έφτασε στην Κύπρο λοιπόν ακόμα ένα Skoda R5 το οποίο θα πλαισιώσει την ομάδα και θα έχει πλήρωμα τον Αντώνη Χειλιμήντρη οδηγό και τον Πανίκο Κυριάκου συνοδηγό. Το νέο αυτοκίνητο θα τρέχει με τα χρώματα της War Gaming και θα εξυπηρετείται από την Galatariotis Rally Team.

Το Car.com.cy εύχεται στην ομάδα και ιδιαίτερα στο νέο πλήρωμα καλούς αγώνες!

Close

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του νέου αυτοκινήτου.

Close

 

Δείτε την παρουσίαση του πρώτου αυτοκινήτου του Galatariotis Rally Team εδώ.

 

Δείτε τους Σίμο Γαλαταριώτη – Αντώνη Ιωάννου σε δράση στο Ράλι Λάρνακας εδώ.

 

 

 

 

20 Feb, 2024 Ώρα 11:50

Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αυτή τη φορά στη Σουηδία!

Thumbnail

Κάτω από τις ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες του Ράλι Σουηδίας, η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τους Esapekka Lappi και Janne Ferm, οι οποίοι ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα!

Close

 

 

Το πλήρωμα της Hyundai, με το #4 i20 N Rally 1 Hybrid κατέκτησαν τρεις ειδικές διαδρομές την Παρασκευή ανεβαίνοντας ψηλά στην κατάταξη, ενώ το Σάββατο περιόρισαν το ρίσκο στις διαδρομές τους ενισχύοντας τη θέση τους, γεγονός που συνεχίστηκε και την Κυριακή η οποία και αποδείχθηκε σοφή τακτική. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του πληρώματος με τη Hyundai!

 

Close

 

“Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα”, δήλωσε πανευτυχής ο Lappi. “Κυνηγούσα αυτή τη νίκη, αφού ήταν μόλις η δεύτερη μετά το 2017. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της ομάδας που με στήριξε τον τελευταίο χρόνο. Επίσης, ευχαριστώ την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Είμαστε όλοι εδώ για να κερδίζουμε και όταν το πετυχαίνουμε είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.”