Αγορά

11 Oct, 2017 Ώρα 12:27

Ανώτατη βαθμολογία στην ασφάλεια για το Range Rover

Thumbnail

Mε την ανώτερη βαθμολογία των πέντε αστεριών του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας EuroNCAP πέρασε τα τεστ το νέο Range Rover Velar.Το SUV της Land Rover συγκέντρωσε 93% στην προστασία των ενήλικων επιβατών, 85% στην προστασία των παιδιών, 74% στην προστασία των πεζών, και πήρε επίσης και 72% για τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Με αυτή την επίδοση του Velar βρίσκεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων μοντέλων των premium κατασκευαστών SUV αυτής της κατηγορίας.

Close

Το Velar βαθμολογήθηκε με 93% στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβαινόντων με μοναδικές παρατηρήσεις την οριακή προστασία που προσφέρει για τον θώρακα των πίσω επιβατών σε ενδεχόμενο μετωπικής σύγκρουσης. Υψηλή ήταν η βαθμολογία του Velar, και στην κατηγορία προστασίας παιδιών όπου αξιολογήθηκε με 85%. Ιδιαίτερα υψηλή με δεδομένη την κατηγορία θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί η βαθμολογία του στην κατηγορία προστασίας πεζών όπου απέσπασε 74% συνεπικουρούμενης της σχεδίασης του μπροστινού τμήματος, της ζώνης παραμόρφωσης του καπό αλλά και την παρουσία συστήματος αυτόνομης πέδησης με αποτελεσματική λειτουργία ανίχνευσης πεζών στον εξοπλισμό του. Τέλος, ικανοποιητική ήταν η απόδοση του και στην κατηγορία όπου βαθμολογούνται τα περιφερειακά συστήματα ασφάλειας, αποσπώντας 72% χάρη στην αποτελεσματικότητα του συστήματος αυτόνομης πέδησης που διαθέτει στον εξοπλισμό του με εύρος λειτουργίας από 5-85 χλμ./ώρα και το οποίο κατάφερε να αποτρέψει το ενδεχόμενο σύγκρουσης ή να μετριάσει σημαντικά τις επιπτώσεις του σε όλες τις διαδικασίες προσομοίωσης.

Ο Euro NCAP προσφάτως εισήγαγε ένα σύστημα βαθμολογίας δύο επιπέδων, με το ένα σκορ να αφορά το αυτοκίνητο στη βασική έκδοσή του και το άλλο με το αυτοκίνητο εξοπλισμένο με τον έξτρα εξοπλισμό ασφαλείας.

Close

O Jeremy Hicks, γενικός διευθυντής της Jaguar Land Rover UK δήλωσε ύστερα από την αξιολόγηση του Velar: «Για τους πελάτες του Velar, μόνο το καλύτερο είναι αρκετό και είμαστε ευτυχείς που το τέταρτο Range Rover επιβραβεύτηκε με πέντε αστέρια. Αυτό, συνδυασμένο με την εξαιρετική υπολειμματική αξία και το εκπληκτικό ντιζάιν, κατέστησε πραγματικά το Velar ένα αυτοκίνητο για την καρδιά και το μυαλό».

Το μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Close

Πρόκειται για ένα μοντέλο που τοποθετείται στη γκάμα μεταξύ των Range Rover Evoque και Sport. Εμφανείς είναι οι ομοιότητες με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό σχεδιασμό.. H άπλετη πολυτέλεια, τα ποιοτικά υλικά και το άψογο φινίρισμα είναι σήμα κατατεθέν όλων των μοντέλων της Range Rover. 

Στο χώρο των κινητήρων, το νέο Velar θα διατίθεται με δύο επιλογές βενζίνης και τρεις diesel ενώ προσφέρεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. 

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/