Αγορά

17 Oct, 2017 Ώρα 14:35

Η Castrol έστειλε οκτώ τυχερούς στο Ράλι Καταλονίας

Thumbnail

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν ιδιοκτήτες συνεργείων Castrol Service Plus που βρέθηκαν καλεσμένοι της M-Sport στον πρόσφατο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC)

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν άρωμα και γεύση από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, είχαν οκτώ Κύπριοι οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι της Castrol και της M-Sport (πρώην εργοστασιακή ομάδα της Ford), στο πρόσφατο Ράλι Καταλονίας. Επρόκειτο για ιδιοκτήτες και στελέχη συνεργείων που είναι μέλη του δικτύου Castrol Service Plus από όλη την Κύπρο.

Close

«Ήταν ένα αξέχαστο τριήμερο. Ζήσαμε ένα αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων στον κόσμο, μέσα από την καρδιά των γεγονότων. Highlight της εμπειρίας μας ήταν όταν είδαμε το Ford Fiesta να ξηλώνεται μπροστά στα μάτια μας μετά την πρώτη ημέρα και να στήνεται ξανά, μέσα σε 75 λεπτά, προκειμένου με την ολοκλήρωση του χωμάτινου σκέλους, το αυτοκίνητο να γίνει κατάλληλο για το ασφάλτινο κομμάτι που ακολουθούσε» εξηγεί ο Brand Manager της Castrol στην Κύπρο κ. Νικόλας Τοφαρίδης, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή. 

Πέραν της παρακολούθησης των εργασιών συντήρησης στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, οι Κύπριοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη, τους οδηγούς και τους μηχανικούς της M-Sport, η οποία τους φιλοξένησε και τους δεξιώθηκε στο motorhome της. Ξεναγήθηκαν στη Βαρκελώνη, παρακολούθησαν ειδικές διαδρομές του αγώνα και κάποιοι τυχεροί (και τολμηροί) πήγαν μια γρήγορη βόλτα ως συνοδηγοί του Ott Tanak, στο αγωνιστικό μπάκετ του Ford Fiesta WRC, το οποίο εφοδιάζεται αποκλειστικά με λιπαντικά της Castrol. 

Close

Έφεραν γούρι

Η κυπριακή αποστολή έφερε και γούρι στην M-Sport, αφού χάρη στη δεύτερη θέση του Sebastien Ogier και την τρίτη του Ott Tanak, η ομάδα άγγιξε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της ιστορίας της. Για να το πανηγυρίσει χρειάζεται μόλις τέσσερις πόντους στους δύο αγώνες που απομένουν. Παράλληλα, με τη δεύτερη θέση, ο Ogier είναι κοντά στο πέμπτο του σερί πρωτάθλημα και πρώτο με τα χρώματα της M-Sport. Εάν ο Γάλλος τα καταφέρει, θα γίνει μόλις ο τρίτος οδηγός στην ιστορία και το πρώτος μετά το μακρινό 1981 (και το θρυλικό Ari Vatanen) που κερδίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο τιμόνι ενός Ford. 

Τα συνεργεία Castrol Service Plus

Στο δίκτυο Castrol Service Plus ανήκουν σήμερα 23 συνεργεία σε όλη την Κύπρο, τα οποία προσφέρουν ένα ιδιαίτερα επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών. Στην κορυφή της προσφοράς Castrol Service Plus βρίσκονται τα λιπαντικά Castrol, που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών κινητήρων.

Close

Ανάδοχος του προγράμματος Castrol Service Plus στην Κύπρο είναι η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της Castrol, της κορυφαίας εταιρείας στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας για την αυτοκινητοβιομηχανία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και έως το τέλος του 2017 θα αριθμεί 30 συνεργεία -  μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.castrolserviceplus.gr. 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!