Ειδήσεις

18 Oct, 2017 Ώρα 12:34

Οι παίχτες της Bayern Μονάχου παραλαμβάνουν τα ολοκαίνουρια μοντέλα της Audi

Thumbnail

Οι διάσημοι παίχτες της Bayern Μονάχου συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά να οδηγούν τα αυτοκίνητα της Audi. Πριν μερικές μέρες, παίκτες και οι προπονητές της ομάδας ταξίδεψαν στη βάση της Audi στο Ingolstadt για να παραλάβουν τα καινούργια τους αυτοκίνητά στην Audi Piazza. Για τους Thomas Müller, Mats Hummels και Robert Lewandowski, η επίσκεψη στον μακροχρόνιο εταίρο τους, την Audi, ήταν πάρα πολύ οικεία. Οι ποδοσφαιριστές από το Μόναχο είναι πιστοί πελάτες της Audi για 15η σεζόν. Εκατοντάδες φίλαθλοι από την περιοχή και πολλοί υπάλληλοι της Audi πρόσφεραν στους παίκτες μια πολύ ενθουσιώδη υποδοχή ενώ ακολούθησαν ομαδικές φωτογραφίες, αυτόγραφα και μια περιήγηση στο εργοστάσιο για την ομάδα.

Close

Τα σπορ μοντέλα RS της Audi ήταν ανέκαθεν πολύ δημοφιλή για την ομάδα του Μονάχου. Πέντε παίκτες επέλεξαν το Audi RS 6 Avant σαν το καθημερινό τους αυτοκίνητο συμπεριλαμβανομένων των Hummels, Jérôme Boateng και Thiago Alcántara. Πολύ δημοφιλείς ήταν επίσης το Audi Q7 και το ακόμη πιο σπορ Audi SQ7 TDI, μια έκδοση που επέλεξε ο Müller και Franck Ribéry. Ο προπονητής Jupp Heynckes έλαβε ένα Audi SQ5 ενώ ο παίκτης Felix Götze επέλεξε το Audi A3 Sportback, ένα τέλειο αυτοκίνητο για αστική οδήγηση.

Η Bayern München και η Audi συνεργάζονται από το 2002. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της συνεργασίας είναι το Audi Cup, το οποίο διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από το 2009, σαν τουρνουά προετοιμασίας του Allianz Arena ή του Καλοκαιριού Audi Tour. Αυτό το καλοκαίρι, η  Audi ακολούθησε την προπόνηση της Bayern στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη. Εκεί η ομάδα έπαιξε εναντίον Μίλαν, Ίντερ, Τσέλσι και Άρσεναλ..

Close
 
19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.