Αγορά

18 Oct, 2017 Ώρα 15:01

Η Hyundai μόνιμα στον κατάλογο Interbrand με τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο!

Thumbnail

Η Hyundai Motor διατηρεί τη θέση της μεταξύ των 40 κορυφαίων σε αξία εμπορικών επωνυμιών ανά το Παγκόσμιο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό μαρτυρεί ο κατάλογος που κυκλοφόρησε

η Interbrand, στον οποίο η μάρκα Hyundai τοποθετείται στην 35η θέση, παρά τις διεθνείς ανταγωνιστικές συγκυρίες,με την ολική της αξία να έχει ανέλθει στα 13,2 δισεκατομμύρια δολλάρια Αμερικής (αύξηση 5,1% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά).

Close

“Η Hyundai Motor έχει στόχο να είναι μια μάρκα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής του ανθρώπου παρά απλά μια εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων. Έτσι, κτίζουμε τη λογική στην κατεύθυνση “Modern Premium”, γεγονός που θα επιτρέπει στους πελάτες μας να απολαμβάνουν την εμπειρία της μάρκας Hyundai, σε κάθε που αγγίζουν στο αυτοκίνητο τους”, δήλωσε ο Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ της Hyundai Motor Company. “Η φιλοσοφία μας και τα δείγματα του ποιό θα είναι

το μέλλον της αυτοκίνησης όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε, έχουν προσθέσει αξία στην εταιρεία μας. Πρόσθετα, η ποιότητα, η τεχνολογία, οι τιμές μαζί με της δημιουργικότητα και την καινοτομία, θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον”, ολοκλήρωσε.

Η Hyundai Motor διέθεσε 4,86 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκόσμια και διατηρεί την έκτη θέση

στην κατάταξη των αυτοκινητοβιομηχανιών πάνω από γνωστές ευρωπαϊκές και ασιατικές μάρκες.

Close

Η Hyundai βρισκόταν στην 40ή θέση στον κατάλογο Interbrand το 2014, στην 39η το 2015 και στην 35η το 2016.

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!