19 Οκτ., 2017 Ώρα 10:15

Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO – 29 συμμετοχές και πολύ θέαμα στις Πλάτρες στις 22 Οκτωβρίου (λίστα συμμετοχών)

Thumbnail

Οι προετοιμασίες για την Ανάβαση Πλατρών εντείνονται και όπως όλα δείχνουν θα είναι μια από τις εντυπωσιακότερες αναβάσεις όλων των εποχών! 29 συμμετοχές με δυνατά ονόματα αλλά και επιπλέον κάποια περάσματα από opening cars και…karts που δεν θα αφήσουν τους θεατές σε ηρεμία.

 

 

Πέρα από τους γνωστούς αναβασάκηδες, παρόν στον αγώνα δίνουν και αρκετοί γνωστοί από τον χώρο των ράλι. Ο Δημήτρης Λάμπρου με συνοδηγό την σύζυγο του Μαρία (δεν νομίζουμε να του λέει να κόψει…, αντίθετα μάλιστα!) θα υπερασπιστεί την περσινή του νίκη κόντρα όμως φέτος στους επανεμφανιζόμενους Σταύρο Αντωνίου και Αντώνη Χρίστου που θα οδηγήσουν για πρώτη φορά μετά από την αποπεράτωση της ενίσχυσης κινητήρα και πλαισίου το δυνατό Mitsubishi Colt EVO αλλά και στον Μιχάλη Σοφοκλέους με το δικό του EVO 3.

Ο Φαίδωνας Ιάσωνος με το Nissan Sylvia ανεβαίνει στις Πλάτρες με αρκετές προοπτικές και μπορεί να θεωρηθεί outsider στα προγνωστικά για πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα.

 

 

Παρών θα είναι και ο Denner Deniz ο οποίος πέρσι ήταν τρίτος γενικής ενώ από τον χώρο των ράλι σημειώνουμε τη συμμετοχή των Σταύρου Ζήνωνος, Σάββα Σάββα, Ευτύχιου Τρύφωνος, Αντρέα και Κρις Αντρέου και των Γιώργου Παφίτη και Κύπρου Χριστοδούλου με το Fiesta R2.

Εκεί θα είναι βέβαια και οι γρήγοροι 2wd των αναβάσεων, Αβράμης Αβραάμ, Νεκτάριος Γεωργίου, Στέλιος Κυθρεώτης του Car.com.cy, Μάριος Κωνσταντινίδης και Χάρης Περίκκος αλλά και ο Χρίστος Πολυκάρπου ο οποίος με το ενισχυμένο πλέον αυτοκίνητο του θα χτυπήσει ψηλές θέσεις στην κατάταξη.

Από το «παρελθόν» θα δούμε το Ford Escort με τον Γιώργο Πικκή αλλά και τον επανεμφανιζόμενο Θωμά Θωμά με το Opel Manta.

Opening cars θα έχουμε μεταξύ άλλων το πολύ δυνατό EVO της HP Motorsport ENEOS με τον Περίκκο, την Lotus του Παναγιωτίδη, το Sierra Cosworth με τον Αλέξη και για πρώτη φορά, θα έχουμε πέρασμα από δυο αγωνιστικά εξατάχυτα karts με οδηγούς τους έμπειρους πρωταθλητές karting Γιώργο Αλεξάνδρου και τον Στέλιο Κυθρεώτη, οι οποίοι θα εντυπωσιάσουν τους θεατές με το κράτημα και την τρομερή επιτάχυνση των karts.

 

 

Μια μεγάλη φιέστα λοιπόν έχει στηθεί για την Κυριακή, στην Ανάβαση Πλατρών By EKO.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση από την οργάνωση με τις λεπτομερείς οδηγίες προς τους θεατές οι οποίοι φέτος με τη συνεργασία της Κοινότητας Πλατρών, θα έχουν την ευχέρεια να πάνε αρκετά κοντά στη διαδρομή με το αυτοκίνητο τους.

Βασικός χορηγός του πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η ΕΚΟ και η ΕΚΟ Racing 98

Χορηγοί είναι η εταιρεία Psaltis Ανταλλακτικά και το Boyz Stuff Show

Υποστηρικτές είναι η Online πλατφόρμα Deliveryman.com.cy και ο Phileas Guides.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Car.com.cy

 

 

Διαβάστε επίσης:

Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO – Έρχονται οι Πλάτρες στις 22 Οκτωβρίου – Δείτε τους κανονισμούς