Αγορά

23 Oct, 2017 Ώρα 16:12

Το Opel Grandland X υποψήφιο για το βραβείο του AUTOBEST «Best Buy Car of Europe 2018»

Thumbnail

Το ολοκαίνουριο Opel Grandland X συγκαταλέγεται μεταξύ των φιναλίστ για το βραβείο «Best Buy Car of Europe 2018» του Ευρωπαϊκού οργανισμού AUTOBEST. Η επιτροπή που αποτελείται από έγκριτους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, δοκιμάζει νέα μοντέλα που είναι υποψήφια για το περίοπτο βραβείο. Ο νικητής κερδίζει τον τίτλο «Best Buy Car of Europe 2018». Φτάνοντας στον τελικό, το δυναμικό συμπαγές SUV της Opel είναι ένας από τους έξι επικρατέστερους, σκληρούς διεκδικητές του τίτλου. Η επιτροπή AUTOBEST αξιολογεί τις υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες όπως ευελιξία, σχεδίαση και νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό και με το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τιμή. 

Close

Το νέο Opel Grandland X, που αναμένεται στην Κύπρο στις αρχές του ερχόμενου χρόνου, υπερέχει σε πολλούς τομείς: Μοντέρνες, αθλητικές γραμμές, off-road εμφάνιση και κλασικές αρετές SUV όπως υπερυψωμένη θέση καθισμάτων και καλή σφαιρική ορατότητα. Λάτρης της περιπέτειας, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με μία σειρά κορυφαίων τεχνολογιών όπως σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, ενώ διαθέτει άφθονους χώρους και ανέσεις για μέχρι πέντε επιβάτες. Και όλα αυτά συνδυάζονται με μία ελκυστική σχέση κόστους / απόδοσης που  βοήθησε το νέο SUV να φτάσει στον τελικό του AUTOBEST 2018. Η κρίσιμη απόφαση θα ληφθεί κατά τη διάρκεια πολυάριθμων test drives και άλλων μετρήσεων στην πίστα δοκιμών του Vairano στην Ιταλία. Το όνομα του μοντέλου που θα αναδειχθεί «Best Buy Car of Europe» για το 2018 θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου μετά τη ψηφοφορία. 

Το Grandland X θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της Opel στο θεσμό του Autobest. Η εταιρεία έχει κερδίσει πολυάριθμες διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες τα τελευταία χρόνια. Σημαντικότερες από όλες οι δύο διακρίσεις Best Buy Car of Europe για το Opel Corsa το 2007 και το 2015. Επίσης, το 2009, η πρώτη γενιά Opel Insignia εντυπωσίασε την επιτροπή με το στυλ του και απέσπασε τη διάκριση DESIGNBEST ενώ τα Opel Ampera και Opel Ampera-e απέδειξαν την περιβαλλοντική τους συμβατότητα, κερδίζοντας το βραβείο ECOBEST το 2011 και το 2016 αντίστοιχα. Επιπλέον, η σημερινή γενιά Opel Astra απέσπασε τη διάκριση 2015 SAFETYBEST για το πρωτοποριακό σύστημα προβολέων IntelliLux LED® matrix ενώ η επιτροπή τίμησε την Opel, απονέμοντάς της τον τίτλο COMPANYBEST, το 2016.

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!