H Nissan αποκαλύπτει το νέο Serena e-POWER

24 Οκτ., 2017 Ώρα 11:42

Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο η Nissan θα αποκαλύψει το Serena e-POWER, μια νέα έκδοση του δημοφιλούς minivan, που θα εφοδιάζεται με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης e-POWER.

Το Serena e-POWER θα γίνει το δεύτερο μοντέλο της Nissan που θα διαθέτει την συγκεκριμένη τεχνολογία και πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της διάθεσης  περισσότερων ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το εσωτεριό του minivan της Nissan που θα κυκλοφορήσει σύντομα και ηλεκτρικό

 

Στους δρόμους το 2018

Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2016, όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το Nissan Note e-POWER. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δανείζεται  τεχνολογία από το Nissan Leaf, το αμιγώς  ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Ωστόσο, το e-POWER περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό κινητήρα βενζίνης που φορτίζει τη μπαταρία, εξαλείφοντας την ανάγκη για  εξωτερική  φόρτιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Serena e-POWER θα είναι διαθέσιμη και η τελευταία έκδοση του ProPILOT, της αυτόνομης τεχνολογίας οδήγησης της Nissan για χρήση σε αυτοκινητόδρομους. Στους δρόμους της Ιαπωνίας θα εμφανιστεί την Άνοιξη του 2018.

 

 

Δείτε Επίσης