Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift & MDC: Οι Κύπριοι ξεχώρισαν και στον Μαραθώνα

26 Οκτ., 2017 Ώρα 11:55

Ένα έντονο αγωνιστικό διήμερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία όπου περισσότερες από 60 συμμετοχές έδωσαν δυνατό παρόν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRIFT, και του 2ου Αγώνα MDC DRIFT σε ένα απίστευτο χώρο στην περιοχή του Μαραθώνα όπου η Μέτρ του είδους ProActionRacing.com έκανε και πάλι το θαύμα της χαράζοντας μια γρήγορη και τεχνική διαδρομή.

Η μικρή βαθμολογική διαφορά του Christou Chantzaras με τον Hercules Leonti έδωσε μια διαφορετική αίγλη αφού η αγωνία ήταν τεράστια για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής 2017 . Ετσι μετά από επικές μάχες την κατάκτηση του τίτλου με διαφορά μόλις ενός βαθμού κατέκτησε η ομάδα Team22 με νικητή τον #Christo Chantzara . Στον δεύτερο αγώνα της ημέρα που ήταν και ο ευρωπαϊκός με τους Έλληνες , Κύπριους και Ξένους οδηγούς έπειτα από σκληρές μάχες , στον τελικό έφτασε ο Christos Chantzaras με τον πολύ δυνατό κύπριο οδηγό Ela Coco με τον πρώτο να κατακτά την πρώτη θέση ανεβάζοντας και πάλι την ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

 

 

Μια επιτυχημένη χρονιά για το Ελληνικό DRIFT φθάνει στο τέλος με το επίπεδο των Ελλήνων και Κύπριων οδηγών να είναι εντυπωσιακά ανεβασμένο , και αναμονή για την ΝΕΑ πολλά υποσχόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

 

Δείτε Επίσης