Σε αυτό έχει καταλήξει η Κύπρος μας;

29 Οκτ., 2017 Ώρα 14:00

Δεν ξέρω κατα πόσο με έχει ενοχλήσει επειδή το αυτοκίνητο ανήκει σε προσωπικό φίλο ή επειδή είναι Ιαπωνικό ή επειδή γενικά είναι αυτοκίνητο αλλα είναι κάτι που πρέπει να αναφέρω για να ενημερωθεί ο κόσμος και να προσέχει περισσότερο. Ειδικά αμα το αμάξι είναι "βελτιωμένο" ή είναι κάποιας συγκεκριμένης σχολής φαίνεται ότι βρέθηκε νέος τρόπος για πολλούς επιτήδειους να καταστρέφουν όνειρα αλλα και κόπους. Κόπους πολλών χρόνων επειδή ένα αμάξι όπως το συγκεκριμένο δεν έρχεται έτοιμο στα μέτρα του καθενός. 

 

 

Στην αρχή φοβόμασταν ότι τα κλεμμένα περνούσαν στα κατεχόμενα όπου εκεί κατέληγαν κομμάτια και το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξανάβλεπες ποτέ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι αρκετά χειρότερα τα πράγματα. Το Silvia του φίλου Zack έχει καταστραφεί ολοσχερώς και δυστυχώς είναι χειρότερο απο το να μην το ξαναδεί ποτέ. Κλάπηκε την εβδομάδα που μας πέρασε και βρέθηκε εντός 48 ωρών. Ναι πράγμα απίστευτο με τα κατεχόμενα στη μέση. Βρέθηκε όμως στην Ελεύθερη Δημοκρατία στην κατάσταση που βλέπετε πιο κάτω.

Έτσι λοιπόν θερμή μας παράκληση να τα προσέχετε σαν τα μάτια σας γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε περίπτωση κλοπής.  Δεν θα τρέξει κανείς να σε βοηθήσει. Ούτε η αστυνομία, ούτε κανείς άλλος. ΔΕΝ ειναι παλιοσίδερα και το ξαναλέω. Είναι κόποι και αν συνεχιστεί αυτό θα χρειαστεί "οι γρήγοροι" να κινητοποιηθούμε με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα έχει ακουστεί για κλοπή Audi R8. Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση σε μια εβδομάδα! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

 

Δείτε Επίσης