Αγορά

31 Oct, 2017 Ώρα 15:33

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα HI-TEC και ζήστε μοναδικές εξορμήσεις

Thumbnail

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε προϊόντα ΗΙ-TEC και ζήστε μοναδικές εξορμήσεις», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα HΙ-TEC με έκπτωση έως και 84%. 

Close

Πρόκειται για Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (Continuity program) το οποίο θα έχει διάρκεια 14 εβδομάδων. Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης €10 και άνω, σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni θα δίνεται ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας 14 κουπόνια στο ειδικό φυλλάδιο που θα δίνεται στα πρατήρια, οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν αγοράζοντας με έκπτωση, μέχρι και 84%, ένα προϊόν HI-TEC. 

Η HI-TEC είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εμπορική επωνυμία από την Ολλανδία της οποίας η φιλοσοφία είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να διασκεδάζουν με το πνεύμα της περιπέτειας και να ανακαλύπτουν μοναδικά σημεία στην ύπαιθρο. 

Close

O κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα 8 προϊόντα HI-TEC τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών, ανδρών και γυναικών, αφού ο καθένας μπορεί να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: μπάλα ποδοσφαίρου, αθλητικές τσάντες, φακό κεφαλής και φακό αλουμινίου, σακίδιο τρόλεϊ και πολυεργαλείο.

Η συγκέντρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2018, ενώ η εξαργύρωσή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018. 

Close

Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy.  

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!