31 Οκτ., 2017 Ώρα 15:33

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα HI-TEC και ζήστε μοναδικές εξορμήσεις

Thumbnail

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε προϊόντα ΗΙ-TEC και ζήστε μοναδικές εξορμήσεις», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα HΙ-TEC με έκπτωση έως και 84%. 

Πρόκειται για Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (Continuity program) το οποίο θα έχει διάρκεια 14 εβδομάδων. Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης €10 και άνω, σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni θα δίνεται ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας 14 κουπόνια στο ειδικό φυλλάδιο που θα δίνεται στα πρατήρια, οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν αγοράζοντας με έκπτωση, μέχρι και 84%, ένα προϊόν HI-TEC. 

Η HI-TEC είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εμπορική επωνυμία από την Ολλανδία της οποίας η φιλοσοφία είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να διασκεδάζουν με το πνεύμα της περιπέτειας και να ανακαλύπτουν μοναδικά σημεία στην ύπαιθρο. 

O κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα 8 προϊόντα HI-TEC τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών, ανδρών και γυναικών, αφού ο καθένας μπορεί να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων: μπάλα ποδοσφαίρου, αθλητικές τσάντες, φακό κεφαλής και φακό αλουμινίου, σακίδιο τρόλεϊ και πολυεργαλείο.

Η συγκέντρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2018, ενώ η εξαργύρωσή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018. 

Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy.