Αγορά

06 Nov, 2017 Ώρα 08:40

Η πιο βιώσιμη εταιρία αυτοκινήτων στον κόσμο, για έκτη συνεχή χρονιά

Thumbnail

Το BMW Group ανακηρύχθηκε ως η πιο βιώσιμη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, για έκτη συνεχή χρονιά. Αυτό ήταν το συμπέρασμα του SAM Group που δημοσίευσε στην τελευταία του αξιολόγηση για τους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones - Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Το BMW Group είναι η μόνη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που περιλαμβάνεται σε αυτό το σημαντικό σύνολο δεικτών βιωσιμότητας από το 1999, το έτος ίδρυσης του θεσμού από το οποίο και ανακηρύσσεται ετησίως «Υπερηγέτης της Αυτοκινητοβιομηχανίας», τα τελευταία έξι χρόνια.        

Close

Φέτος, το BMW Group είναι επίσης η μοναδική Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία που κατατάσσεται ανάμεσα στους 19 παγκόσμιους Υπερηγέτες της Bιομηχανίας. «Χαιρόμαστε που αναγνωριζόμαστε από τους διάσημους Δείκτες Βιωσιμότητας  Dow Jones. Αυτή η ανεξάρτητη κατάταξη επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα ότι το  BMW Group παίζει ηγετικό ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία του μέλλοντος», δήλωσε ο Dr. Norbert Reithofer, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG. «Για εμάς, το γεγονός ότι είμαστε η παγκοσμίως πιο βιώσιμη εταιρία αυτοκινήτου σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την ευθύνη σαν καλός εταιρικός πολίτης. Μας παροτρύνει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μία βιώσιμη ατομική μετακίνηση». 

Close

 

Close

 

Το γεγονός ότι η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής στρατηγικής του BMW Group αξιολογήθηκε ιδιαίτερα υψηλά από τους αναλυτές του SAM Group. Το Διοικητικό Συμβούλιο του BMW Group καθιέρωσε τη βιωσιμότητα ως βασική στρατηγική αρχή της εταιρίας το 2000. Στο BMW Group, η εταιρική βιωσιμότητα είναι σταθερά κατοχυρωμένη σε όλη την αλυσίδα αξιών: Από τη δημιουργία οχημάτων οικονομικής κατανάλωσης και εναλλακτικών αυτοκινητιστικών φιλοσοφιών, μέχρι τις καθαρές διαδικασίας παραγωγής και τις πράσινες πρακτικές ανακύκλωσης. Επίσης, το BMW Group έχει αναλάβει την ευθύνη για τους σχεδόν 96.000 εργαζομένους του και συμμετέχει σε κοινωνικά project, εκτός των εργοστασίων του.

Το SAM Group αναλύει την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική επίδοση περίπου 2.500 εταιριών και επιλέγει την καλύτερη σε κάθε βιομηχανία για τους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones. Λαμβάνονται υπόψη γενικά κριτήρια βιωσιμότητας καθώς και συγκεκριμένες προκλήσεις που αφορούν την κάθε βιομηχανία, όπως για παράδειγμα η κλιματική αλλαγή. 

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/