Η νέα γενιά BMW X3 αποκαλύφθηκε στο Boyz Stuff Show και είναι ήδη διαθέσιμη

13 Νοε., 2017 Ώρα 13:15

Στο φετινό Boyz Stuff Show οι χιλιάδες φίλοι του αυτοκινήτου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να περιεργαστούν την ολοκαίνουργια BMW X3. Η νέα γενιά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πραγματοποίησε την πρώτη της πανευρωπαϊκή εμφάνιση εξαιτίας της εταιρείας Χαράλαμπος Πιλακούτας που εξασφάλισε την παρουσία της στην Κύπρο δείχνοντας και την δυναμική που έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη νέα γενιά δεν λείπει η πολυτέλεια, η τεχνολογία αλλά κα τα στοιχεία από μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Νέος πίνακας οργάνων, οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα που πρωτοείδαμε στην 5άρα ενώ είναι χαρακτηριστικό στοιχείο και οι μεγάλοι χώροι που διαθέτει, καθώς μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους.

Η νέα BMW X3 εφοδιάζεται με πλήθος κινητήρων και φυσικά με το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης xDrive που θα βγάλει τον οδηγό ασπροπρόσωπο τη στιγμή που θα χρειαστεί την πρόσφυση.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της BMW για να μάθετε και να δείτε όλες τις εκδόσεις της X3 που είναι διαθέσιμες στην Κύπρο πατώντας στο παρακάτω link

https://www.bmw.com.cy/en/all-models/x-series/X3/2017/at-a-glance.html

 

Δείτε Επίσης