Ειδήσεις

13 Nov, 2017 Ώρα 18:28

14 χρόνια Boyz Stuff Show. Σας Ευχαριστούμε!

Thumbnail

Όπως θα έχετε συνειδητοποιήσει μετά το mega πρήξιμο που φάγατε την περασμένη βδομάδα καταφέραμε το Σαββατοκύριακο και διοργανώσαμε το 14ο Boyz Stuff Show. Ναι το 14ο. 14 χρόνια είμαστε εδώ κάθε χρονιά με ένα ραντεβού πιστό προς όλους τους φίλους της βελτίωσης και του αυτοκινήτου γενικότερα.

Close

 

Close

 

Στο φετινό μας Boyz Stuff Show χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε ακόμη περισσότερο χώρο και ευχόμαστε κάθε χρόνο να μεγαλώνουμε ακόμη περισσότερο. Οι εκθέτες ήταν αμέτρητοι, πολλά Clubs αυτοκινήτων, Κλασσικά, Μοτοσικλέτες στάθηκαν περήφανα για τα δικά μας μάτια. Ευχόμαστε όλοι να περάσατε όμορφα και να είστε ευχαριστημένοι  με αυτό που είχαμε φτιάξει για εσάς το περασμένο Σαββατοκύριακο.  Μείνετε συντονισμένοι με τα επόμενα μας άρθρα όπου θα παρουσιάσουμε διάφορους εκθέτες. Θα έχουμε το δικό μας βίντεο και άλλα πολλά. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η προβολή για όλους και αυτό θα επιδιώξουμε!

Close

Μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Shark, EKO, Accelerate και Top Blue. Ευχαριστώ επίσης για την υποστήριξη τους το ανανεωμένο μας deliveryman (Εγγραφείτε τώρα) αλλά και την Psaltis Auto parts με τα λιπαντικά ENEOS. Παράλληλα και το Mix FM οι οποίοι φέτος το έκαψαν μαζί μας με το πανέμορφό τους Live Link. Δεν ξεχνάμε επίσης και τον Όμιλο Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας οι οποίοι μας παρέδωσαν ένα πανέμορφο αγώνα Enduro. 

Μιλώντας εκ μέρους της Digital Tree e-publishers μέσα από το CAR θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες που παρευρεθήκατε κοντά μας στο Boyz Stuff Show 2017.

Μεγάλο μπράβο επίσης σε όσους βοήθησαν για να γίνει ακόμα μια έκθεση Boyz Stuff πραγματικότητα. Ο Στέλιος Κυθρεώτης έδειξε σε όλους μας ότι η αγάπη για το hobby μπορεί να σε κρατήσει δυνατό τις δύσκολες μέρες της έκθεσης αλλά και οι συνεργάτες που τον ακολουθούν πιστά κάθε χρόνο σε οτιδήποτε αποφασίσει ότι είναι σωστό για την έκθεση σε κάθε διαφορετική χρονιά. Ο Χάρης Φαλάς επίσης ο οποίος αφήνει την οικογένεια του και την δουλειά του για να είναι εκεί κάθε λεπτό της διοργάνωσης. Last but not least ευχαριστώ τον εαυτό μου που λόγω υγείας είμαι εκεί όσο μπορώ παίρνοντας δύναμη από τους υπολοίπους.

Του χρόνου ΘΑ επιστρέψουμε δυνατότεροι. Το feedback που έχουμε πάρει και συνεχίζουμε να παίρνουμε είναι σημαντικό. Ο όμιλος Digital Tree e-publishers μαζί με το δικό μας CAR έχει πολλά να προσφέρει στο community και θα σας το αποδείξουμε με όλα όσα έχουμε στο νου για να γίνουν πραγματικότητα στο σύντομο μέλλον.

Προς το παρόν απολαύστε τις πολλές φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει στην σελίδα του Car.com.cy στο facebook. Περισσότερο υλικό τις επόμενες μέρες!

 

Stay Tuned!!!

Αυγουστής Αυγουστή Out!

 

 

 

 

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.