Αγορά

20 Nov, 2017 Ώρα 11:13

Women’s World Car of the Year “Supreme Award”: Μεγάλος νικητής το HYUNDAI IONIQ!

Thumbnail

Στην όγδοη συνεχόμενη απονομή του βραβείου Women’s World Car of the Year, το υβριδικό Hyundai IONIQ ήταν ο μεγάλος νικητής.

Close

Στη διαδικασία για ανάδειξη του νικητή, οι κριτές είχαν να επιλέξουν από έξι διαφορετικές κατηγορίες, όπως οικογενειακό αυτοκίνητο, οικονομικό, πράσινο, SUV, πολυτελείας ή αυτοκίνητο επιδόσεων. Το IONIQ βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας πράσινου αυτοκινήτου και στο τέλος ήταν ο μεγάλος, γενικός νικητής.

“Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, πέρυσι και μέχρι σήμερα, 23.000 αγοραστές στην Ευρώπη επέλεξαν το IONIQ”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hoffman, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης της Hyundai Motor Europe. “Το σημαντικό αυτό βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το IONIQ είναι ένας πραγματικός, οικολογικός νικητής. Το IONIQ είναι το πιο πολυβραβευμένο μοντέλο στην κατηγορία του και χαίρει εξαιρετικής εκτίμησης, κάνοντας όλους εμάς στη Hyundai περήφανους”, κατέληξε.

Close

Το Woman’s World Car of the Year “Supreme Award” είναι το μοναδικό παγκόσμια με κριτές μόνο γυναίκες. Η επιτροπή αποτελείται από 25 καταξιωμένες δημοσιογράφους με ειδίκευση στο αυτοκίνητο, από 20 χώρες. Αρχικά ετοίμασαν μια λίστα με 420 υποψήφια μοντέλα και στη συνέχεια επικεντρώθηκαν στα πρώτα 60. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, με βαθμολόγηση του κάθε μοντέλου ξεχωριστά. Το τελικό αποτέλεσμα ελέγχθηκε από τον οίκο Grant Thornton, στο Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία.

“Το αυτοκίνητο που κέρδισε τον τίτλο πέρασε από την κρίση 25 μελών της κριτικής επιτροπής”, δήλωσε η Sandy Myhre, Ανώτερη Εκτελεστική Διευθύντρια του Women’s World Car of the Year.

Close
“Πρόκειται για μια δημοκρατική διαδικασία και τα αυτοκίνητα στην κορυφή κάθε κατηγορίας, καθώς και ο τελικός νικητής, πρέπει οπωσδήποτε να το αξίζουν”.  
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!