Ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες στην Ευρώπη το Nissan Navara

21 Νοε., 2017 Ώρα 14:15

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που το Nissan Navara κέρδισε το Διεθνές Βραβείο του pick up για το 2016. Έκτοτε έχουν πωληθεί  περισσότερα από 50.000 αυτοκίνητα του συγκεκριμένου μοντέλου στη Γηραιά Ήπειρο σημειώνοντας αύξηση από 11% το 2015 σε 17% το 2017 (σε ετήσια βάση).

Η επιτυχία αφορά όλη τη Δυτική Ευρώπη, ενώ στις τρεις μεγάλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, το ιαπωνικό pick up είναι το πρώτο σε πωλήσεις ασιατικής προέλευσης τέτοιου είδους οχημάτων. Αξιοσημείωτο είναι ότι  πάνω από το 80% του όγκου πωλήσεων  προέρχεται από τις κορυφαίες  εκδόσεις N-Connecta και Techna,  αριθμός που είναι κατά πολύ υψηλότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές της κατηγορίας.

To Nissan Navara είναι ένα Pick up με πολλά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας επιβατικών οχημάτων

 

Τεχνολογία

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Navara διαθέτει υψηλά επίπεδα φινέτσας, στυλ, άνεσης και ποιότητας με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα Juke, Qashqai και X-Trail. Για παράδειγμα, διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το έξυπνο σύστημα πανοραμικής θέασης (Intelligent Around View Monitor), καθώς και το έξυπνο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης (Intelligent Emergency Braking).

 

Δείτε Επίσης