Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του minivan Nissan Serena Nismo στην Ιαπωνία

Με τις πωλήσεις του Nissan Serena Nismo στην Ιαπωνία, οι λάτρεις της γκάμας με τα σπορ χαρακτηριστικά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πρακτικότητα ενός οικογενειακού minivan, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις, την οδηγική απόλαυση και το μοναδικό στυλ.

Το Serena, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Nismo, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Juke Nismo, March Nismo (γνωστό και ως Micra στην Ευρώπη),  Note Nismo, Fairlady Z Nismo (το επίσης γνωστό και ως 370Ζ) και φυσικά  την ναυαρχίδα του GT-R Nismo.

Το Serena Nismo προσφέρει ισχυρή σταθερότητα και άνετο χειρισμό κατά την  οδήγηση, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των ειδικών ενισχύσεων που έχει δεχθεί το αμάξωμα, αλλά και με την τελειοποίηση του συστήματος ανάρτησης.   Επιπλέον, με βάση τον ειδικό επανα-προγραμματισμό που έχει επιτευχθεί στο μηχανικό σύνολο, το Serena προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις στο δρόμο.

H γκάμα με την υπογραφή της Nismo μεγαλώνει...

 

Και με αυτόνομη οδήγηση

Ο εξωτερικός σχεδιασμός φέρει την γνωστή υπογραφή της Nismo, με πλέον χαρακτηριστικό τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, όπως και την αεροτομή που βελτιώνουν σημαντικά την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, χαρακτηρίζονται από το κόκκινο χρώμα.

Σημειώνεται πως το Serena διαθέτει τεχνολογία ProPILOT, επιτρέποντας την αυτόνομη οδήγηση σε κυκλοφορία μίας λωρίδας στις εθνικές οδούς. Η τεχνολογία αποτελεί βασικό κομμάτι της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan (Nissan Intelligent Mobility), για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.