Rally

29 Nov, 2017 Ώρα 16:29

Παραμένουν στην M-Sport Ogier και Evans

Thumbnail

Με τα χρώματα της M-Sport θα τρέχουν το 2018 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC) οι Sébastien Ogier και Elfyn Evans έχοντας στα μπάκετ του συνοδηγού, τους Julien Ingrassia και Daniel Barrit.

Close

Έχοντας στις τάξεις της τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ράλι σήμερα, η M-Sport είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τους τίτλους της σε μία χρονιά που αναμένεται εξίσου συναρπαστική και γεμάτη από σκληρές μάχες. Δεδομένου ότι και τα δύο πληρώματα έχουν πλέον μεγάλη εμπειρία στο τιμόνι του Ford Fiesta WRC, η εξέλιξη του αυτοκινήτου θα συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς.

Οι διαπραγματεύσεις της ομάδας με τα δύο πληρώματα ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν. Κατά τη διάρκεια γιορτής που διοργανώθηκε χθες στο Dovernby Hall, ο ίδιος ο Ogier πήρε την πρωτοβουλία να υπογράψει το συμβόλαιο μαζί με τον Evans μπροστά στα μάτια 240 περίπου εργαζομένων της M-Sport.   

Close

Ο Sébastien Ogier ετοιμάζεται για νέα... κόλπα το 2018

Close

 

Έτοιμη(οι) για συνέχεια

Με τον Ogier και τον Evans στις τάξεις της, η ομάδα έχει μεγάλες πιθανότητες να επαναλάβει την τεράστια φετινή επιτυχία της. Και τα δύο πληρώματα είναι γνωστά για την ταχύτητά τους, όμως το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η στρατηγική τους, η οποία σε συνδυασμό με την ταχύτητα μπορεί να αποδειχτεί η τέλεια συνταγή για να επαναλάβει την επιτυχία της η M-Sport.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί το πλήρωμα του τρίτου Ford Fiesta WRC που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με τα χρώματα της M-Sport.

Ο Elfyn Evans λίγο πριν... υπογράψει

 

"Συνεχίζουμε το ταξίδι"

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sébastien Ogier δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι θαυμάσιο που επιτέλους μπορούμε να ανακοινώσουμε τα σχέδιά μας για το 2018. Όσα πετύχαμε μαζί είναι κάτι το εκπληκτικό και θέλουμε όλο αυτό να συνεχιστεί – να συνεχίσουμε το φανταστικό ταξίδι και να υπερασπιστούμε όλα όσα πετύχαμε μαζί.

Η φετινή χρονιά ήταν συναρπαστική και είχε τον πιο σκληρό ανταγωνισμό εδώ και χρόνια. Σαν οδηγός, θέλω οπωσδήποτε να συμμετέχω σ’ αυτό. Αυτό το άθλημα μου προσφέρει ακόμη πολλές συγκινήσεις και η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ πάθος. Αυτό ακριβώς με έκανε να πάρω αυτήν την απόφαση και θα δουλέψουμε σκληρά για να κυνηγήσουμε περισσότερες επιτυχίες μαζί του χρόνου».

 

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών