Διάκριση για το ελαστικό Goodyear Wrangler DuraTrac

20 Δεκ., 2017 Ώρα 08:53

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ και των ελαστικών Goodyear, Dunlop και Sava ήρθε και η ανακοίνωση για μία νέα διάκριση του ελαστικού Goodyear Wrangler DuraTrac από του αναγνώστες του περιοδικού ‘Off Road’.

Για πέμπτη συνεχόμενη φορά, το ελαστικό Wrangler DuraTrac ψηφίστηκε από τους αναγνώστες  ως το καλύτερο off-road ελαστικό. Οι αναγνώστες του ‘Off Road’ επέλεξαν το αγαπημένο τους ελαστικό από μία με λίστα με 11 διαγωνιζόμενα ελαστικά. Το Wrangler DuraTrac αναδείχθηκε το αγαπημένο τους συγκεντρώνοντας 21,3% των ψήφων. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 20.000 αναγνώστες που ανέδειξαν το αγαπημένο τους off-road ελαστικό καθώς και το αγαπημένο τους off-road όχημα.
Το Goodyear Wrangler DuraTrac έχει σχεδιαστεί ειδικά για έντονη off-road οδήγηση και, χάρις στην αντοχή και την ευελιξία τους, τα οχήματα μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες επιφάνειες εδάφους.

Τα βραβεία επιλογής αναγνωστών του περιοδικού ‘Off Road’ έχουν μακρά παράδοση ανάδειξης των καλύτερων off-road οχημάτων καθώς ο θεσμός των βραβείων χρονολογείται από το 1982.

 

Δείτε Επίσης