Νέα μοντέλα

21 Dec, 2017 Ώρα 22:33

Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες πριν καν κυκλοφορήσει το νέο Nissan Leaf

Thumbnail

Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές έχουν κατανοήσει την έννοια της ηλεκτροκίνησης και έχουν αυξήσει σε πενταπλάσιο βαθμό τη ζήτηση για ηλεκτροκίνητα οχήματα. Τα νούμερα και η ζήτηση είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ενώ μας δείχνουν και το τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια.

Close
Μεταξύ των εταιρειών είναι και η Nissan που πλέον διαθέτει τη νέα γενιά του αμιγώς ηλεκτρικού Leaf. Έξι εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη, οι αντιπρόσωποι της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο, έχουν ήδη πάρει 10.000+ παραγγελίες για το αυτοκίνητο.

Συγκρίνοντας τα παραπάνω  μεγέθη με αυτά του 2010,  οι παραγγελίες των πελατών για το πρώτο Leaf θα μπορούσαν να μετρηθούν στις εκατοντάδες, με τους τότε  πελάτες να δείχνουν προθυμία αγοράς γι’ αυτή τη νέα και συναρπαστική - αλλά μέχρι τότε  μη δοκιμασμένη - τεχνολογία.

Close

To εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου της Nissan

Close

 

Χιλιάδες παραγγελίες πριν κυκλοφορήσει

Το εντυπωσιακό είναι πως οι 10.000 παραγγελίες ελήφθησαν χωρίς καν το νέο Leaf να είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες, ούτε ως εκθεσιακό μοντέλο, ούτε ως μοντέλο οδηγικής δοκιμής.  

Η παραγωγή του  νέου Nissan Leaf ξεκίνησε πρόσφατα  στο εργοστάσιο της Nissan Europe, στο Sunderland του  Ηνωμένου Βασιλείου και θα επιταχυνθεί με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση.

 

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:53

Περισσότερα άλογα και πιο sexy εμφάνιση για το νέο Audi E-Tron GT

Thumbnail

Με μία σειρά φωτογραφιών που έδωσε στην δημοσιότητα, η Audi αποκαλύπτει το E-Tron GT, ανακοινώνοντας επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις στην ισχύ και ένα εξελιγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης.

Close

Ακολουθώντας τα χνάρια της πρόσφατα ανανεωμένης Porsche Taycan, η νέα έκδοση του κορυφαίου ηλεκτρικού Audi υπόσχεται αυξημένη ισχύ, ταχύτερους ρυθμούς φόρτισης, διευρυμένη αυτονομία και την εισαγωγή μιας νέας παραλλαγής RS Performance.

Προγραμματισμένο για ανανέωση στα μέσα του κύκλου ζωής του, το E-Tron GT ευθυγραμμίζεται με τις εξελίξεις του αντίστοιχου μοντέλου της Porsche.

Close

 

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε διακριτικές αλλαγές, ιδιαίτερα στον μπροστινό προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες αλουμινίου βελτιστοποιημένες για καλύτερη αεροδυναμική.

Μηχανικά, το 2025 E-Tron GT αναμένεται να φιλοξενεί πιο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και να διαθέτει ταχύτερη χωρητικότητα φόρτισης, που ενδεχομένως να φτάνει τα 320 kWh σε σύγκριση με τα προηγούμενα 270 kWh.

Σε επιλεγμένες εκδόσεις μπορεί να τοποθετηθεί μια μεγαλύτερη μπαταρία 105 kWh, η οποία υπόσχεται αυξημένη αυτονομία σε σχέση με την τρέχουσα μονάδα 93,4 kWh.

Επιπλέον, μια νέα ναυαρχίδα RS Performance, που αναμένεται να ξεπεράσει την ισχύ του απερχόμενου RS E-Tron GT των 646, αλλά να υπολείπεται των 952 ίππων της Porsche Taycan Turbo S, θα επισφραγίσει την ανανεωμένη γκάμα.

Close

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο σύνολο είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης που μοιάζουν με την τεχνολογία Active Ride της Porsche.