Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες πριν καν κυκλοφορήσει το νέο Nissan Leaf

21 Δεκ., 2017 Ώρα 22:33

Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές έχουν κατανοήσει την έννοια της ηλεκτροκίνησης και έχουν αυξήσει σε πενταπλάσιο βαθμό τη ζήτηση για ηλεκτροκίνητα οχήματα. Τα νούμερα και η ζήτηση είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ενώ μας δείχνουν και το τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια.
Μεταξύ των εταιρειών είναι και η Nissan που πλέον διαθέτει τη νέα γενιά του αμιγώς ηλεκτρικού Leaf. Έξι εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη, οι αντιπρόσωποι της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο, έχουν ήδη πάρει 10.000+ παραγγελίες για το αυτοκίνητο.

Συγκρίνοντας τα παραπάνω  μεγέθη με αυτά του 2010,  οι παραγγελίες των πελατών για το πρώτο Leaf θα μπορούσαν να μετρηθούν στις εκατοντάδες, με τους τότε  πελάτες να δείχνουν προθυμία αγοράς γι’ αυτή τη νέα και συναρπαστική - αλλά μέχρι τότε  μη δοκιμασμένη - τεχνολογία.

To εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου της Nissan

 

Χιλιάδες παραγγελίες πριν κυκλοφορήσει

Το εντυπωσιακό είναι πως οι 10.000 παραγγελίες ελήφθησαν χωρίς καν το νέο Leaf να είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες, ούτε ως εκθεσιακό μοντέλο, ούτε ως μοντέλο οδηγικής δοκιμής.
 
Η παραγωγή του  νέου Nissan Leaf ξεκίνησε πρόσφατα  στο εργοστάσιο της Nissan Europe, στο Sunderland του  Ηνωμένου Βασιλείου και θα επιταχυνθεί με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση.

 

 

 

Δείτε Επίσης