Αγαπημένε Άγιε Βασίλη Νο2...

29 Δεκ., 2017 Ώρα 12:45

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

 

Αρπάζω την ευκαιρία από τον εκλεκτό Αυγουστή που χρονιάρες ημέρες θέλει να μας βάλει όλους σε σκέψεις και αρχίζω να σκέφτομαι και εγώ το παιχνίδι που θα ήθελα από τον Άγιο Βασίλη!

Τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα, ξανασκέφτηκα και δεν μπορούσα να καταλήξω σε ένα μόνο αυτοκίνητο. Τελικά είπα να διαλέξω τρία, έτσι για να μπορώ βρε παιδάκι μου να κυκλοφορώ, ανάλογα με τις ορέξεις μου, με το αντίστοιχο αυτοκίνητο!

Πάντως με τον Aυγουστή συμφωνούμε πως θα θέλαμε και οι δύο από μία BMW M2

 

BMW M2 με 370 άλογα

Θα ξεκινήσω λοιπόν με την BMW M2, όμως θα διαφωνήσω με τον Αυγουστή που τη θέλει με μηχανικό κιβώτιο γιατί δεν... ξέρει! (χο, χο, χο). Εγώ θα την ήθελα με αυτόματο κιβώτιο, έτσι για να έχω την αίσθηση πως αυτό που οδηγώ θυμίζει Play Station! Το συγκεκριμένο είναι το gadget που θα έπρεπε να έχει κάθε σκεπτόμενος άντρας άρα γιατί να μην την έχω και εγώ στο γκαράζ μου; (Υ.Γ. αν είναι δυνατόν θα ήθελα και την Schnitzer με τα 420 άλογα!)

Άγιε μου Βασίλη αφού θα μου φέρεις που θα μου φέρεις την Μ2 αν γίνεται θέλω την έκδοση Schnitzer

 

Mercedes X-Class

Επειδή όμως είμαι χαμηλών τόνων, μία Mercedes X-Class για τις... αγροτικές μου εργασίες θα ήταν ότι πρέπει. Να, ξέρεις (Άγιε μου Βασίλη) πως αυτό το αστέρι σε ένα όχημα που δεν μας έχει συνηθίσει η γερμανική εταιρεία λίγο με... εξιτάρει και δεν θα έλεγα όχι αν μου το έφερνες! Από την άλλη, άσε που μπορείς να το κάνεις και επιβατικό γιατί έχει τόσο άνετους χώρους που αν δεν κοιτάξεις την καρότσα ούτε που καταλαβαίνεις πως οδηγείς Pick up!

Ένα αγροτικό ζήτησα για να κάνω τις δουλειές μου...

 

Lamborghini Urus

Τέλος και επειδή σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στο 2018 και επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρουσιάστηκε την ημέρα των γενεθλίων μου (4 Δεκεμβρίου) σε παρακαλώ μη με ξεχάσεις με την Lamborghini Urus. Ένα SUV-άκι θέλω και εγώ για να πηγαίνω τις εκδρομές μου!!!

Επειδή είναι της... μόδας και ένα SUV στο γκαράζ δεν βλάπτει!

 


Υ.Γ. Άγιε μου Βασίλη ήμουν καλό παιδί το 2017...

 

Δείτε Επίσης