Αγορά

03 Jan, 2018 Ώρα 22:33

GMC με ατελείωτα κυβικά (κλασικά...)

Thumbnail

Τα οχήματα ελευθέρου χρόνου έχουν μεγάλη ζήτηση στην Αμερική εδώ και δεκαετίες. Η διαφορά με την Ευρώπη είναι στο θέμα του όγκου καθώς τα μοντέλα που κυκλοφορούν εκεί είναι τεράστια και εφοδιάζονται με μεγάλους κινητήρες.

Close

Ένα από αυτά είναι και το GMC Yukon, το οποίο στην έκδοση Denali και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες βγάζει μάτια! Το συγκεκριμένο που εντυπωσιάζει με τον όγκο του εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.2 λίτρα, αποδίδει 420 ίππους ενώ συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια απολαύστε τις εικόνες από το επιβλητικό SUV του οποίου η τιμή στην Αμερική ξεκινά από τα 49.100 δολάρια!

Close

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!