Αγορά

04 Jan, 2018 Ώρα 19:06

Ρεκόρ παραγωγής με 6 εκατ. αυτοκίνητα για τη VW

Thumbnail

Εντυπωσιακά έκλεισε το 2017 για την VW καταφέρνοντας να πετύχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς κατασκεύασε σε ένα έτος περισσότερα από έξι εκατομμύρια οχήματα.

Close

Και την περασμένη χρονιά συνεχίστηκε η επιτυχία για τα διαχρονικά best-sellers της γερμανικής φίρμας όπως τα Golf, Passat και Polo. Η επίδοση αυτή συνδυάστηκε με τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για το Tiguan ενώ δυναμικά μπήκαν στο στίβο των πωλήσεων και τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, όπως είναι τα νέα Polo, Arteon και T-Roc.

Το Golf ιδιαίτερα, με σχεδόν ένα εκατομμύριο παραδόσεις σε πελάτες τους προηγούμενους 12 μήνες, εξακολουθεί να είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται για τον αναμφισβήτητο ηγέτη της κατηγορίας του, τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ευρώπη, που φιγουράρει στην κορυφή για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Μέχρι σήμερα και στο πέρασμα των επτά γενεών του, περισσότερες από 34 εκατομμύρια μονάδες έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδόν εκατομμυρίου το 2017. Το πεντάθυρο Golf (hatchback) διατήρησε το ισχυρό προβάδισμά του στην κατηγορία του τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ευρώπη. Το στέϊσον Golf (estate) σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων μέσα στη γκάμα του μοντέλου, η οποία έφτασε το 11% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.   

Close

Το 2017 παραδόθηκαν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο 730.000 VW Tiguan

Close

 

H μεγαλύτερη αύξηση

Το 2017 αποδείχθηκε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά και για το Tiguan, αφού περίπου 730.000 αυτοκίνητα παραδόθηκαν σε πελάτες σε όλον τον κόσμο. Ήταν το μοντέλο της VW που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση, 40%, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Να σημειώσουμε πως η VW κατασκευάζει αυτοκίνητα σε περισσότερα από 50 εργοστάσια σε 14 χώρες. Από τότε που πρωτολειτούργησε η γραμμή παραγωγής, πριν από 72 χρόνια με τον πρώτο Σκαραβαίο (Beetle), έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 150 εκατομμύρια VW, με την παγκόσμια γκάμα της μάρκας να περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 60 μοντέλα.   

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!