Video

08 Jan, 2018 Ώρα 13:58

Δείτε πως περιποιούνται μία Lamborghini...

Thumbnail

Όταν είναι να παραδώσεις μία Lamborghini σίγουρα δεν πρέπει να έχει... ψεγάδι πάνω της. Ακόμα και η σκόνη παίζει το ρόλο της σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, είτε όταν πάει κάποιος να το παραλάβει είτε γιατί το έχει στην κατοχή του.

Close

Στο παρακάτω video μπορείτε να θαυμάσετε απλά την λεπτομέρεια στον καθαρισμό από ειδικούς στο είδος οι οποίοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε μία Aventador στην έκδοση SV.

 

Close

 

08 Apr, 2024 Ώρα 12:55

Τα 16 Gymkhana του θρύλου Ken Block, σε μία ταινία 2μιση ωρών (βίντεο)

Thumbnail

Η 3η Απριλίου έχει κηρυχθεί ανεπίσημα Ken Block Day, προς τιμήν του αριθμού 43 που έφερε σε όλη την αγωνιστική του καριέρα ο θρυλικός οδηγός. Για να το γιορτάσει, το κανάλι Hoonigan στο YouTube ανέβασε το μεγαλύτερο βίντεο Ken Block Gymkhana όλων των εποχών. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται για νέο υλικό, αλλά για μια συλλογή από όλα τα βίντεο Gymkhana της σειράς, τα οποία ομαδοποιήθηκαν για πάνω από δύο ώρες ασταμάτητης «καταστροφής» ελαστικών.

Close

Η μεγαλύτερη συλλογή

Το πρώτο βίντεο Gymkhana Practice του Block εμφανίστηκε στο YouTube το 2008, στα πρώτα χρόνια της πλατφόρμας και πολύ πριν δημιουργηθεί το κανάλι Hoonigan. Η DC Shoes, η εταιρεία που συνίδρυσε ο Block, φιλοξένησε επίσης αρκετά άλλα κλιπ τα οποία μπορείτε να τα βρείτε ακόμα και σήμερα στο κανάλι. Αλλά για να μην ψάχνετε και για να μη χάσετε κάποιο από αυτά, πλέον τα έχετε όλα μαζί ενωμένα στο απόλυτο βίντεο – tribute  Hoonigan. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο-συλλογή περιλαμβάνει όλες τις επίσημες παραστάσεις Gymkhana, συμπεριλαμβανομένων των αναβάσεων Climbkhana.

Το βίντεο:

Close

 

Close

 

Οι τετράτροχοι πρωταγωνιστές των βίντεο

Και όλα ξεκίνησαν με μια απλή δοκιμή ενός WRX του 2006 σε μια παροπλισμένη στρατιωτική βάση στην Καλιφόρνια. Συνολικά στη συλλογή αυτή πρωταγωνιστούν δύο γενιές του Subaru WRX, το Ford Fiesta, δύο εκδόσεις του Hoonicorn, το Focus RS RX, το πρώτο Escort Cosworth του Block, το Hoonitruck, και το τελευταίο αυτοκίνητο του, το Audi S1 E-Tron Hoonitron.

Ο θάνατος του Ken Block

Να θυμίσουμε πως ο Ken Block, ο παγκοσμίου φήμης σταρ των τροχών αλλά και καινοτόμος επιχειρηματίας, άφησε τη τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου μετά από ατύχημα με ένα snowmobile στην περιοχή Mill Hollow.