Το ευρωπαϊκό βραβείο βιώσιμης ανάπτυξης απέσπασε η Michelin

Για 3η φορά η Michelin κατάφερε να αποσπάσει το ευρωπαϊκό βραβείο βιώσιμης ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών Michelin X Multi Energy και τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ελαστικά και υπηρεσίες ελαστικών», το οποίο απονέμεται κάθε δύο χρόνια από τα γερμανικά περιοδικά Transport, Logistra και Logistik Heute.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη φορά κερδίσαμε το ευρωπαϊκό βραβείο μεταφορών για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Για εμάς, αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό, διότι όχι μόνο αναγνωρίζει το καινοτόμο προϊόν μας, αλλά και τη διαρκή προσπάθεια καθώς και τις συνεχείς επενδύσεις της Michelin, για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2», τόνισε χαρακτηριστικά η Simone Loosemann, Head of Michelin Commercial Vehicle Tires for Germany, Αυστρίας και Ελβετίας.

To νέο ελαστικό της Michelin προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής...

 

Με χαμηλότερη αντίσταση

Τα ελαστικά X Muilti Energy συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες της Michelin. Με χαμηλότερη αντίσταση κύλισης σε σύγκριση με την γκάμα X Multi, τα ελαστικά συμβάλλουν σημαντικά και στην εξοικονόμηση καυσίμων. Ταυτόχρονα, η νέα σειρά προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση και χαρακτηρίζεται, επίσης, από την υψηλή χιλιομετρική απόδοση, προσφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.