Διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου»

Τον 12ο διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car» διοργανώνει η Toyota και προσκαλεί όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας.

Αναμφισβήτητα, ο διαγωνισμός αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ώστε οι νέοι να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας τους, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.
Μέσα από τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Τoyota μία όμορφη εμπειρία ξεκινά και πάλι για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη συμμετοχή 64 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ηλικιακές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών.

Στείλτε στην Toyota Cyprus τη ζωγραφιά του παιδιού σας μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2018 και κάντε υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν οι διακριθέντες. Οι νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού θα ταξιδέψουν με τον κηδεμόνα τους μέχρι την Ιαπωνία, για την τελετή απονομής των μεταλλίων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ