Αγορά

15 Jan, 2018 Ώρα 13:25

Στην κορυφή η Porsche 911 GT3

Thumbnail

Άλλη μια διάκριση για την Porsche 911 και το θηριώδες GT3. Αυτή τη φορά από το έγκυρο βρετανικό περιοδικό «AUTOCAR» όπου το ανέδειξε στην κορυφή ανάμεσα σε άλλα δέκα μοντέλα επιδόσεων.  Οι δοκιμαστές του περιοδικού υπέβαλαν και τα έντεκα μοντέλα σε εξαντλητικές δοκιμασίες, τόσο σε δημόσιους δρόμους όσο και στην πίστα του Castle Combe. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες πίστες τη Μεγάλη Βρετανία που διαθέτει μια απαιτητική διαδρομή αλλά και σύγχρονες εγκαταστάσεις για δοκιμές αυτοκινήτων και αγώνες.

Close

Η 911 GT3 πήρε την πρώτη θέση με την McLaren 720S να τερματίζει δεύτερη στη βαθμολογία των δοκιμαστών. Η διαφορά τους ήταν μόλις πέντε βαθμούς ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα είχαν διαφορές άνω των 25 βαθμών. Μπορεί στην πίστα η McLaren720S να ήταν γρηγορότερη κατά 0,3 δέκατα του δευτερολέπτου από την 911 GT3, όμως το γερμανικό μοντέλο ξεχώρισε στη συνολική εικόνα και στην οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Την τρίτη θέση πήρε η Aston Martin DB11 V8 ενώ ακολούθησαν η Alfa Romeo Giulia QV, Caterham Seven 420R, Honda Civic Type R και Mercedes AMG GTR.

H GT3 είναι το νεότερο μέλος στη γκάμα της 911. Έκανε την εμφάνιση της στο περσινό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις των γερμανών κατασκευαστών της για περισσότερη δύναμη, καλύτερη οδική συμπεριφορά αλλά και με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεων. Το βάρος της Porsche 911 GT3 περιορίζεται στα 1.430 κιλά και σε συνδυασμό με την απόδοση του 4λιτρου ατμοσφαιρικού κινητήρα που φτάνει τους 500 ίππους και τα 458 Nm ροπής προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις. Στην πράξη είναι μια εξελιγμένη εκδοχή του κινητήρα που συναντάμε στις GT3 RS και 911 R. Οι επιδόσεις που ανακοινώνει η Porsche για την 911 GT3 κόβουν την ανάσα, με τα πρώτα 100 km/h να έρχονται σε μόλις 3,4 sec, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με τις επτά σχέσεις, ενώ με το 6άρι χειροκίνητο η ίδια διαδικασία ολοκληρώνεται σε 0,3 sec πιο αργά, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 318 km/h. Επιπλέον, η Porsche 911 GT3 έχει δεχθεί βελτιώσεις στο πάτωμα, με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και των σπορ χαρακτηριστικών της. Η νέα ελαφριά σταθερή αεροτομή από ανθρακονήματα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να παράγει μεγαλύτερη πίεση στο πίσω μέρος και κατά συνέπεια αυξημένη σταθερότητα. Νέο είναι και το diffuser, όπως και οι εξατμίσεις, ενώ ανασχεδιασμένα είναι τα φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω. Στο εσωτερικό της 911 GT3 συναντάμε το τιμόνι της 918 Spyder, νέα σπορ καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και προαιρετικά μονοκόμματα bucket από ανθρακονήματα. Στις ανέσεις ανήκει το νέο σύστημα πολυμέσων Porsche Communication Management (PCM), το οποίο ανήκει στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.

Close
 
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!