Αγορά

24 Jan, 2018 Ώρα 11:13

Η BMW είναι η νούμερο ένα premium εταιρεία αυτοκινήτων στον κόσμο

Thumbnail

Για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος BMW Group σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και παραμένει Νο. 1 premium εταιρία αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Το 2017 πέτυχε τις καλύτερες ετήσιες πωλήσεις στην ιστορία του και ήταν η έβδομη συνεχόμενη χρονιά με νέο ρεκόρ πωλήσεων. Αυτή η επιτυχία κατανέμεται σε όλη την εταιρία, με τις μάρκες BMW και MINI να φτάνουν στα μεγαλύτερα ύψη όλων των εποχών. Η BMW M και η BMW i πέτυχαν επίσης ρεκόρ πωλήσεων, όπως και η BMW Motorrad. Μια ίδια επιτυχία απολαμβάνει η BMW και στην Κυπριακή αγορά αφού κατά το 2017 πήρε την πρώτη θέση στις πωλήσεις των ιδιωτικών αυτοκινήτων στην premium κατηγορία.

Close

Τα αυτοκίνητα της BMW πέτυχε νέο ρεκόρ όλων των εποχών, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 4,2% μέσα σε ένα χρόνο, και συνολικό αριθμό 2.088.283 οχημάτων. Τα μοντέλα BMW X παρέμειναν σημαντικός μοχλός ανόδου με τις πωλήσεις τους να αυξάνονται κατά 9,6% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά ενώ η BMW Σειρά 5 sedan πέτυχε άνοδο 55,2% (30.359) και δίκαια κατατάσσεται σαν το κορυφαίο premium business sedan παγκοσμίως.

Ο ηγετικός ρόλος του BMW Group στο χώρο της premium ηλεκτροκίνησης επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο αφού το Δεκέμβριο ο Όμιλος γιόρτασε την παράδοση του 100.000ού ηλεκτρικού του οχήματος που πουλήθηκε το 2017. Συνολικά, 103.080 ηλεκτρικά οχήματα παραδόθηκαν στους πελάτες κατά τη διάρκεια της χρονιάς με την αύξηση να φτάνει το 65,6%. Το BMW Group περιμένει ισχυρή διψήφια αύξηση στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων το 2018. Μέχρι το τέλος του 2019, η εταιρία στοχεύει να έχει τουλάχιστον μισό εκατομμύριο ηλεκτρικά οχήματα του BMW Group στο δρόμο.

Close

Ο τομέας οχημάτων υψηλών επιδόσεων BMW M κατέγραψε επίσης πωλήσεις ρεκόρ το 2017. Οι παραδόσεις μοντέλων BMW M και BMW M Performance αυξήθηκαν κατά 19,1% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, με τις συνολικές πωλήσεις να αγγίζουν για πρώτη φορά τις 80.000. 

Από την πλευρά της, η μάρκα MINI πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2017 με 371.881 παραδόσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, αύξηση 3,2% από την προηγούμενη χρονιά. Το νέο MINI Countryman έκανε ένα άλμα πωλήσεων 30,0% (84.441) ενώ σημαντική συμβολή στην επιτυχία της μάρκας είχε και το MINI Cabrio, που αύξησε τις πωλήσεις του κατά 12,0% (33.317). 

Close

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά οι μοτοσικλέτες της BMW ανακοινώνουν πωλήσεις ρεκόρ. Η άνοδος σε σχέση με την περσινή χρονιά έφτασε το 13,2%, κάτι που αντιστοιχεί με 164.153 παραδώσεις.  

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!