Αγορά

25 Jan, 2018 Ώρα 16:30

Ποιες είναι οι διαστάσεις των ελαστικών του Honda Civic Type R;

Thumbnail

Η νέα γενιά του Honda Civic Type R κυκλοφορεί ήδη και προκαλεί με τις επιδόσεις του. Το ιαπωνικό τέρας που κατέχει τον απόλυτο χρόνο στα μπροστοκίνητα στην πίστα του Νιρμπουργκρίνγκ με χρόνο 7:43.8 εφοδιάζεται με ένα δίλιτρο μηχανικό σύνολο turbo με απόδοση 320 ίππους.

Close

Για να βγάλει όμως όλη τη δύναμη στο δρόμο και με το σωστό τρόπο πρέπει να "πατάει" καλά και γι' αυτό φροντίζουν τα ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο μοντέλο, ελαστικά της Continental.

Πρόκειται για τα SportContact6 που έχουν διαστάσεις 245/30 και τοποθετούνται στις πανέμορφες ζάντες 20 ιντσών.  

Close

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!