Αγορά

26 Jan, 2018 Ώρα 13:57

H Audi έκλεισε το 2017 με ρεκόρ πωλήσεων

Thumbnail

Το γερμανικό εργοστάσιο της Audi κατάφερε και το 2017 να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων. Ποιο συγκεκριμένα, η μάρκα έφτασε τις 1.878.100 ταξινομήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο σημειώνοντας ρεκόρ για όγδοη συνεχόμενη χρονιά! Αυτή η σημαντική άνοδος των πωλήσεων οφείλεται στην αύξηση που είχαν οι τρεις βασικές αγορές. Στις Η.Π.Α είχε μια αύξηση 7,8%, στην Κίνα η Audi έκλεισε με αύξηση 1,1% και τέλος στην Ευρώπη και Γερμανία όπου η αύξηση των πωλήσεων κυμάνθηκε στο 0,4%.

Close

 «Παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην αγορά καταφέραμε να πετύχουμε μια θετική ανάπτυξη σε όλες τις βασικές αγορές κατά το 2017, κάτι που επέφερε ακομα ένα ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε αγορά ξεχωριστά συνέβαλε σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Αυτό αποδεικνύει την ελκυστικότητα των προϊόντων μας απέναντι στους πελάτες μας¨, δήλωσε ο Bram Schot, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG.

Και στην Κύπρο, η Audi σημείωσε μια ιδιαίτερα σημαντική αύξηση πωλήσεων το 2017. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Τμήματος Οδικών μεταφορών και του ΣΕΜΟ, οι 506 εγγραφές της μάρκας κατά το 2017, αντιπροσωπεύουν μια αύξηση της τάξης του 27,1% σε σύγκριση με το 2016.

Close

Η επιτυχία της Audi σε παγκόσμιο επίπεδο βασίζεται στη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν τα SUV μοντέλα της και συγκεκριμένα  η σειρά των Q μοντέλων. Οι συνολικές τους πωλήσεις έφτασαν τα 689.150 αυτοκίνητα, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης του 10,8% σε σχέση με το 2016. Σημαντικό είναι και το ότι ένα στα τρία Audi που πωλήθηκαν κατά το 2017 ήταν SUV!. 

Best Seller για τη γκάμα της Audi στην Ευρώπη δεν ήταν άλλο από το Q2, ενώ το Q5, το μεσαίο SUV, ήταν το best seller σε παγκόσμιο επίπεδο με σχεδόν 281.850 πωλήσεις. Αύξηση κατά 3,9% και για το Q7, το μεγάλο SUV της Audi, είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται παγκοσμίως το 2017, κατά 3,9%.

Close
 
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!