Αγορά

26 Jan, 2018 Ώρα 22:58

Κορυφαίες διακρίσεις για BMW Σειρά 5 και X1

Thumbnail

Για την BMW, το 2018 ξεκίνησε με διπλή νίκη στο θεσμό “Best Cars Award”. Τόσο η BMW Σειρά 5 όσο και η BMW X1 αναδείχτηκαν νικήτριες στις κατηγορίες τους, στην τελευταία ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό του ειδικού Τύπου “auto, motor und sport”.

Close

Κατακτώντας την πρώτη θέση στην “Upper Midrange” κατηγορία, η BMW Σειρά 5 επανέλαβε την περσινή επιτυχία της. Η BMW X1 (SAV) επικράτησε στην κατηγορία “Compact SUV”. Έξι ακόμα μοντέλα BMW διεκδίκησαν θέσεις στο βάθρο των νικητών, στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Ο διαγωνισμός “Best Cars Award” είναι από τους πιο έγκυρους και καθιερωμένους στο χώρο του αυτοκινήτου. Η ψηφοφορία αναγνωστών του “auto, motor und sport” πραγματοποιήθηκε φέτος για 42η φορά. Συμμετείχαν περισσότεροι από 117.000 αναγνώστες, οι οποίοι επέλεξαν από 378 τρέχοντα μοντέλα σε έντεκα κατηγορίες.

Close
 

Με ποσοστό 28,8%, οι αναγνώστες έδειξαν την προτίμησή τους στην BMW Σειρά 5 στην “Upper Midrange” κατηγορία. Με νίκη στην κατηγορία της στο θεσμό “Best Cars Award” 2018, η BMW X1 επίσης συνέχισε τις προηγούμενες επιτυχίες της. Το 2016, πήρε τη νίκη σε ψηφοφορία αναγνωστών του “auto, motor und sport”. Αυτή τη φορά, διεκδίκησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Compact SUV”, συγκεντρώνοντας το 15,9% των ψήφων.

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!