Το Michelin CrossClimate+ αντέχει από το πρώτο μέχρι το... τελευταίο χλμ.

30 Ιαν., 2018 Ώρα 16:29

Η Michelin είναι μία από τις εταιρείες που εστιάζει στην τεχνολογική καινοτομία, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές ελαστικά με τις καλύτερες επιδόσεις, από την πρώτη ημέρα χρήσης τους μέχρι και τη στιγμή που θα φτάσουν στο νόμιμο δείκτη φθοράς (1,6 mm). Απόδειξη αυτής της τεχνολογικής καινοτομίας αποτελεί και το νέο Michelin CrossClimate+, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα δοκιμών για τις επιδόσεις των ελαστικών όταν έχουν φθαρεί, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το Μάιο του 2017 στις πίστες δοκιμών της Michelin στο Ladoux.

Το συγκεκριμένο ελαστικό συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες από τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά ελαστικά, ενώ διασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων που αντέχουν στο χρόνο. Οι επιδόσεις όλων των ελαστικών εξελίσσονται με τη χρήση και, παρότι κάποιες επιδόσεις των ελαστικών μπορεί να βελτιώνονται καθώς φθείρεται το ελαστικό, όπως η αντίσταση στην κύλιση, οι περισσότερες φθίνουν. Αυτό ισχύει κυρίως για την πρόσφυση σε βρεγμένο και σε χιονισμένο οδόστρωμα.

Ένα ελαστικό πρέπει να αποδίδει μέχρι σταο μέγιστιι δυνατό βαθμό μέχρι το τέλος της ζωής του...

 

Απόδοση παντού

Το CrossClimate+ επιβεβαιώνει τις επιδόσεις του στο στεγνό οδόστρωμα και τη θέση του ως premium καλοκαιρινό ελαστικό. Παράλληλα, προσφέρει ακόμα περισσότερα όσον αφορά στις χειμερινές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό επίπεδο έλξης στο χιόνι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Όταν είναι καινούριο, η έλξη του στο χιόνι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα κυριότερα premium ανταγωνιστικά προϊόντα ενώ όταν φθαρεί, οι επιδόσεις του αλλάζουν ελάχιστα.

Ένα χαρακτηριστικό του CrossClimate+, αφορά στη διάρκεια ζωής και την κινητικότητα στις χειμερινές συνθήκες που προσφέρει, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο.

 

Δείτε Επίσης