06 Φεβ., 2018 Ώρα 09:20

Δείτε ζωντανά στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mercedes Sprinter

Thumbnail

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Duisburg της Γερμανίας η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mercedes Sprinter. Το πασίγνωστο επαγγελματικό μοντέλο που έκανε την εμφάνισή του το 1995 δημιούργησε την κατηγορία των μεγάλων ημιφορτηγών κι εξακολουθεί να την εξελίσσει από τότε προσθέτοντας διαρκώς καινοτομίες στην αγορά.

Το sprinter ια αποτελεί το πρώτο όχημα της σειράς των ελαφρών επαγγελματικών, που θα φέρει τις καινοτομίες της πρωτοβουλίας adVANce, με τις οποίες η Mercedes-Benz Vans επιθυμεί να μεταπηδήσει από έναν επιτυχημένο κατασκευαστή οχημάτων, σε έναν πρωτοπόρο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων μεταφορών και κινητικότητας.

Η αποκάλυψη του Νέου Sprinter θα γίνει στο μεγαλύτερο εσωτερικό λιμάνι παγκοσμίως, στο νησάκι Mercator στο Duisburg της Γερμανίας. Παρόντες στην εκδήλωση για ένα θερμό καλωσόρισμα, θα είναι ο Dr. Dieter Zetsche, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Daimler AG και ο κ. Volker Mornhinweg, Επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 14.45 ώρα GMT (15.45 ώρα Κύπρου) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά πατώντας στο παρακάτω link

https://www.daimler.com/live/en/